Vojkovice překvapily Vysokou a vezou výhru


Branky


25. V. Volf - 31. L. Plicka , 72. J. Šaroch
0

Vyrovnaný zápas se šťastným koncem pro hostující Vojkovice byl k vidění na Vysoké. Série čtyř vítězství v řadě, kterou před tímto zápase domácí drželi, tak je u konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se více daří hostům

Očekávané utkání dvou kvalitních celků OP Mělník se odehrálo na Vysoké. A od začátku bylo patrné, že hosté nebudou chtít domů odjet s prázdnou. Utkání bylo festivalem zahozených šancí a domácí mohli po prvním poločase klidně mohli prohrávat 1:5. Měli totiž velké problémy s bráněním zejména v křídelních prostorech, směrem dopředu ale byli rovněž nebezpeční - po brance volala zejména šance T. Skopky, kterému po kličce golmanovi střelu do prázdné branky ve skluzu vykopl jeden z obránců. Hosté však i přes tento nadějný pokus byli v prvním dějství nebezpečnější a akcie Vysoké držel nad vodou zejména brankář Hamáček. V některých situacích pak bylo na vině špatné zakončení Vojkovických. Góly ale přeci jen padly - domácí šli do vedení ve 25. minutě, kdy přímý kop nádherně zahrál Volf. Odpověď přišla o 6 minuty později z kopačky Plicky, který tentokrát přesně zakončil rychlou akci svého týmu.

V napínavém finiši úspěšnější Vojkovice

Do druhého dějství jsme udělali domácí pod vlivem nepříliš vydařené hry tři změny v sestavě, kdy šli hrát Vála, Trutnovský a Vilda. To se projevilo a hráči Vysoké začali jsme být nebezpečnější než jejich soupeř a i v obraně už působili jistějším dojmem. Vytvořili si také několik možností, ale neproměnili ani ty nejvyloženější. Jednou z nich byla penalta a nastala také jedna komiská situace: osamocený hráč Vysoké ze dvou metrů hlavičkoval do prázdné brány, do střely mu ovšem stačil vběhnout vlastní spoluhráč, kterého míč trefil půl metru před brankovou čárou do hlavy, od které se odrazil těsně vedle tyče. Není tak divu, že přišlo zákonité potrestání. K velice dobře zahraného rohovému kopu se brankář domácích nedostal a za ním hlavičkující Šaroch v 72. minutě svou šanci proměnil. Do konce zápasu zbývalo dost času na vyrovnání, a tak se domácí vrhli do útoku, v obraně ale hráli na značné riziko. Velkou šanci na vyrovnání si vypracoval Trutnovský, výborný gólman hostů Heimrath ovšem zasáhl. A když ani svou třetí šanci ve druhé půli neproměnil Rolenc, vezou si Vojkovice domů plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká
Václav Řízek - trenér: Soupeř hrál velice dobře, utkání se muselo líbit, mělo náboj i zajímavý průběh, škoda že se špatným koncem pro nás. Ještě bych chtěl sdělit, že FK Vysoká bude i v příští sezóně hrát okresní přebor. Tímto reaguji na různé spekulace, které jsem poslední dobou v souvislosti s naším klubem zaslechl.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: MOŠKO Jan - HAMPL Miroslav, DUDOK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.