Vehlovice na lídra tabulky nestačily


Branky


0

Již v průběhu první půle si vytvořili potřebný náskok fotbalisté Sokolu Tišice a udělali tak další krok k udržení neporazitelnosti (po normální hrací době) na všech 30 zápasů sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tišičtí rozhodují hned v úvodu

Novinku v sestavě nachystal domácí lodivod Zámečník, když od úvodní minuty vyslal na hřiště velezkušeného Preislera. Velké problémy se sestavou měli tentokrát i hosté, do jejichž branky se opět musel postavit Vališ a kopačky musel nazout také trenér Novák. Očekávaný úvodní tlak Tišic se nekonal a za zmínku stály v úvodní desetiminutovce snad jen dvě akce Prejzka - jednou ale netrefil zařízení a podruhé byl zastaven ofsajdem. A tak se skóre měnilo ve 12. minutě, kdy se po sérii krátkých narážeček vřítil do vápna domácí Dokoupil a sám před Vališem nezaváhal. 1:0. V dalších minutách se hra přesunula více před branku hostů a vyplynul z toho druhý gól v jejich síti, když se ve 25. minutě krásně do šibenice trefil Veselý. Ve 35. minutě pak Tišice odskočily již na rozdíl tří branek, když Prejzka ukázkově vysunul Lauda a nejlepší střelec soutěže se nemýlil. 3:0. Hosté se pak dostali k nebezpečné střele z kopačky Bendy, Hádek v domácí brance byl ale pozorný.

 

Také Vehlovice útočí, ovšem bez efektu

Od začátku druhého poločasu se obraz hry trochu překvapivě změnil. Domácí totiž s vysokým náskokem v kapse polevili a přenechali prostor předvést své umění i Vehlovickým. Ti toho s chutí využívali, a tak byly k vidění šance na obou stranách. Brankář Hádek byl ale vynikající a zneškodnil šance Přády, Procházky i Chorváta. Stálo při něm také potřebné štěstí, když přímý kop Maška zastavilo břevno. Větší produktivitu tak ukázali opět domácí, když velmi dobře hrající Dokoupil předvedl individuální akci - jesličkami obešel jednoho z obránců, z úhlu se trefil přesně a dal tak výsledku definitivní podobu. Tišice zvládly další zápas, když svého soupeře z Vehlovic porazily 4:0. Vehlovice nemají 2 kola před koncem vůbec nic jistého a v příštím kole budou potřebovat bodovat proti Vysoké.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: S prvním poločasem jsem spokojen, po pěkných akcích jsme vstřelili tři branky a nemuselo zůstat jen u nich. Ve druhé půli jsme polevili v koncentraci a soupeř si vytvořil několik slibných šancí, v kterých Hádek předvedl své umění. Radost mi dělá postupné uzdravování marodů.

TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Domácí měli několik opor zraněných, ale s námi bylo ještě hůř - musel nastoupit i trenér Novák. Domácí zvítězili zaslouženě, protože uměli ze svých šancí dát branky a potom si pohlídali vedení.



Sestavy


TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - P. Lauda [-] , M. Novák [-] , Š. Karlík [-] - T. Prejzek [-] (79. L. Pochman [-] ) - J. Veselý [-] , M. Preisler [-] (56. J. Toman [-] ) , J. Dokoupil [-] , D. Fabián [-] (46. M. Vostřel [-] ) , T. Brzoň [-] , M. Brodský [-]

TJ Liaz Vehlovice
J. Vališ [-] - J. Mašek [-] , J. Novák [-] , J. Najman [-] - V. Přáda [-] , M. Novák [-] (75. L. Líman [-] ) , P. Procházka [-] , I. Přáda [-] - L. Feigl [-] , D. Chorvát [-] - K. Benda [-]

ŽK: 61. T. Brzoň - 61. J. Novák .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: SLAVKOVSKÝ Marian - KUDRNA Pavel, ŠULC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.