0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

27.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka ve vyhroceném zápase v Dolanech uspěla


Branky


0

Ačkoli to po půlhodině hry vypadalo na hřišti spíše na hromadnou bitku, nakonec se utkání v poklidu dohrálo a po závěrečném hvizdu sudího Slavkovského jsou spokojenější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hromadná strkanice po Gabčově zákroku

Poměrně silný mix hráčů dorostu B-týmu a A-týmu nasadilo do utkání vedení Pšovky B. Strach v domácích řadách musel budit zejména silný útok Gabčo - Dvorný. Na nezvyklou pozici uprostřed hřiště se tentokrát přesunul redaktor soutěže Vlasák a oproti minulým zápasům si tentokrát nevedl tak špatně. Domácí také nastoupili s improvizovanou sestavou, ve které chyběli ofenzivní tahouni Tlustý, Vondra či Zavadil. A úvod zápasu tak patřil hráčům Pšovky, kterým se dařilo dostávat míče na svou údernou útočnou dvojici a naopak příliš nepouštět domácí před svou branku. To zužitkoval ve 13. minutě Gabčo, který míč potáhl z levé strany kolem celé obrany Dolan a zakončil přesně. 0:1. Ještě veseleji bylo hostům v 17. minutě, kdy stejný hráč poslal nabídku z pravé strany před branku a volný Prejsa o tyč uklidil míč do sítě. 0:2. Obrovskou šanci na zvýšení náskoku měl také Dvorný, ale nadvakrát ho vychytal gólman Nejedlý, a tak přišla 31. minuta a nevinný zákrok na Gabča u postranní čáry, který sudí posoudil jako faul. Když už se všichni hráči hrnuli do vápna, skácel se k zemi domácí Žlab a rozpoutala se hromadná potyčka. Gabčo údajně domácího hráče mimo pohled sudího udeřil do hlavy. Po dlouhých diskuzích a mnoha výhrůžkách byli oba aktéři vystřídáni. Domácí hráč pro zranění v oblasti oka, Gabčo pro obavy o své zdraví po mnoha výhrůžkách ze strany domácích hráčů. V nervózní atmosféře se tak dohrála druhá půle.

Uklidnění zápasu a rozhodnutí ze strany hostů

Představitelům obou týmů se naštěstí podařilo v kabinách zchladit emoce, a tak se mohl od úvodu druhého poločasu opět hrát fotbal. Hostům zhruba po 10 minutách tradičně začaly docházet síly a před jejich brankou začalo být horko. Zároveň ale i nadále hrozili z rychlých brejků, které byly prakticky výhradně parketou Dvorného. Velmi oblíbenou útočnou akcí byl dlouhý odkop stopera Martince až na hrot útoku a zakončení Dvorného - nejlépe hned z druhého dotyku. Brejky se ale dlouho nedařilo zakončovat, rozhodnutí tak přinesla 56. minuta a chybná rozehrávka brankáře Nejedlého středem, kterou hostující střelec zachytil a zamířil přesně k tyči. 0:3. Domácí nadále hrozili z rychlých útoků do nezkonsolidované obrany Pšovky a také po standardních situacích, zakončit ale nedokázali přesně ani z nejvyloženějších pozic. Konečnou podobu skóre tak dal v 74. minutě opět Dvorný, který obešel vše, co mu stálo v cestě a zasunul do prázdné brány. Když pak domácí Špička v poslední minutě rozehraný rohový kop zakončil jen několik centimetrů vedle, udržel brankář Braunšveig čisté konto.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolany
Lukáš Moravec - vedoucí mužstva: Zápas se rozhodnul díky produktivitě útočníků hostí. Co se týká zmiňovaného incidentu, tak ať si onen hráč, o kterém se bavíme, hrábne do svědomí. Fotbalista to může být neskutečný, ale v hlavě má vygumováno. My se normálně i v této sestavě připravíme na další zápas.

FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - záložník: Rozhodla větší kvalita našich útočníků. V první půli jsme hráli dokonce i docela koukatelný fotbal - tedy až do incidentu po 30 minutách. Ve druhé půli nám tradičně došly síly, což naštěstí tentokrát nevadilo. Na čtvrtý pokus se mnou v sestavě jsme tak na jaře konečně vyhráli. Dostávám se do formy, škoda, že soutěž už končí. :) Chtěl bych touto formou ještě pochválit náš tým (zejména Radima), že se oproti všem zvyklostem tentokrát i za vyhrocené situace choval lidsky a zbytečně jsme se nepoprali.



Sestavy


TJ Sokol Dolany
J. Nejedlý [-] - F. Lejsek [-] , M. Semerád [-] , T. Svoboda [-] - O. Morávek [-] , P. Špička [-] , R. Hulínský [-] (67. J. Jindřich [-] ) , K. Žlab [-] (31. J. Švancara [-] ) , P. Holeček [-] - D. Djurevski [-] (67. L. Marek [-] ) , Z. Douša [-] -

FK Pšovka Mělník B
V. Braunšveig [-] - R. Dvorný [-] , J. Gabčo [-] (33. T. Bláha [-] ) , J. Škrabal [-] , T. Prejsa [-] (87. J. Netolický st. [-] ) , K. Vlasák [-] , J. Netolický [-] , T. Harant [-] (79. M. Novák [-] ) , M. Kerner [-] , R. Martinec [-] , L. Dudok [-]

ŽK: 26. O. Morávek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SLAVKOVSKÝ Marian - JISKRA Jiří (N), HOLOUŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.