1:7
(0:4)
7. P. Švihovec (vl.)
20. M. Šobr
23. M. Šobr
30. M. Šobr
63. M. Hanuš (vl.)
76. F. Mündl
80. M. Šobr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

27.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš B v Počaplech kralovala


Branky


60. J. Mikoláš - 7. P. Švihovec (vl.) , 20. M. Šobr , 23. M. Šobr , 30. M. Šobr , 63. M. Hanuš (vl.) , 76. F. Mündl , 80. M. Šobr
0

Čtyři góly mladého Šobra rozhodly o nečekaně jednoznačném výsledku zápasu. Domácí proti kanonádě hostů nenašli odpověď a prohráli rozdílem třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dobrém úvodu čtyři góly v síti Počapel

Po dobrých výkonech dostal v brance domácího týmu šanci opět Bánovčin, gólmanská jednička Šmejkal se tak postavil do útočné řady po bok nejlepšího hráče minulého kola Dohnala. Cíl byl jasný - přidat další body tolik potřebné k jistotě záchrany soutěže. Hosté už hrají bez nervů a dospělou soutěž okoušejí i mnozí hráči dorosteneckého věku (v základní sestavě hned čtyři). Navíc přijeli vítězně naladěni po skalpu Hořína z minulého kola. Úplný začátek zápasu vyšel na krásném trávníku lépe domácím, kteří si vypracovali dvě nadějné šance. Ani jednou ale nedokázali zamířit přesně, a tak se skóre neměnilo. Diváci ale přesto na branku nečekali dlouho - konkrétně pouze do 7. minuty, kdy si vlastní branku vstřelil domácí obránce Švihovec. Tento gól evidentně dodal hostům sebevědomí a až do konce poločasu na hřišti doslova vládli. Výsledkem byly další tři branky v Bánovčinově síti. Jejich autorem byl Šobr, který tak během pouhých 7 minut zaznamenal čistý hattrick!

 

Náskok hostí dále narůstá

Domácí navíc museli už v průběhu první půle dvakrát střídat a třetí střídání provedli o poločasové přestávce. Veškeré změny ale byly marné a hostující tým se i nadále bavil fotbalem. Jeho rychlé akce musely diváky bavit a domácí obrana nevěděla, kam dřív skočit. Byli to ale domácí, kdo jako první ve druhé půli skóroval, když čestnou branku vsítil Mikoláš. Hosté se ale tímto neúspěchem nenechali rozhodit, díky vlastní brance Hanuše už za 3 minuty odpověděli a v pohodě dotáhli zápas k vysokému vítězství. Horní Počaply tak další body potřebné k záchraně nepřidaly, když na domácím hřišti podlehly výborně hrající rezervě Libiše 1:7.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Počaply
Martin Plicka - sekretář: Hosté byli jednoznačně lepším týmem a zaslouženě zvítězili. Výsledek hovoří za vše a nemá cenu to již dál komentovat. Na tento zápas musíme rychle zapomenout a připravit se na další důležité zápasy, které nás čekají.

TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Domácí sice začali dobře, ale od 8. minuty, kdy jsme dali branku, jsme až do konce utkání byli jasně lepším mužstvem. Kluci hráli to, co jsme si řekli v kabině. Na vůbec nejlepším hřišti jsme hráli velmi krásný kombinační fotbal se spoustou nádherných akcí. Domácí nás vůbec nestíhali a myslím si, že to mohlo být ještě výraznější vítězství. Kluci zaslouží velký dík za kvalitní předvedenou hru a i za to, že ustáli některé hrubé zákroky domácích hráčů. Nechci nikomu sahat do svědomí, alev některých případech to nemělo s fotbalem nic společného, hlavně ve druhé půli. Kdo tam byl, viděl. Všechny naše branky padly po velmi krásných kombinacích. Jsem rád, že mladíci chodí, dostávají šanci hrát a tím se odměňují i sami sobě. Společně se staršími a zkušenějšími kluky to zatím velmi dobře klape a do budoucna si myslím, že to bude velmi dobré. Nejlepším hráčem byl Šobr, který vstřelil 4 branky.



Sestavy


TJ Sokol Horní Počaply
P. Bánovčin [-] - B. Fikart [-] (46. J. Plíhal [-] ) , P. Švihovec [-] , R. Tichý [-] , L. Sukup [-] - J. Mikoláš [-] , M. Rigo [-] , S. Grohman [-] (34. L. Rejman [-] ) , M. Hanuš [-] - M. Šmejkal [-] , P. Dohnal [-] (27. J. Petera [-] )

TJ Sokol Libiš B
V. Kaul [-] - M. Novák [-] , D. Bubeníček [-] (61. F. Míšek [-] ) , M. Žák [-] , M. Šobr [-] , T. Čvančara [-] , D. Fajt [-] (75. T. Obrajtr [-] ) , J. Franz [-] , T. Pospíšil [-] (46. F. Mündl [-] ) , O. Eisner [-] , J. Ryšlavý [-]

ŽK: 64. S. Grohman , 75. M. Hanuš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NĚMEČEK Libor - PRINC Jiří, KOZLÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.