Vojkovice v přestřelce dokázaly vyloupit sousední Všestudy


Branky


0

Ani třígólové vedení již v 17. minutě zápasu nezajistilo domácím konečné vítězství. Vojkovice se totiž dokázaly neuvěřitelným způsobem zvednout, ještě do půle vyrovnat a nakonec zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všestudy tříbrankové vedení neudržely

195 - přesně to je těžko uvěřitelný počet diváků, kteří zavítali na utkání OP Mělník v obci se 343 stálými obyvateli. Derby sousedních vesnic zkrátka lákalo, a to i díky velmi dobrému postavení obou celků v dosavadní tabulce. Jednalo se totiž o souboj pátého se šestým celkem tabulky, přičemž domácí nováček soutěže ztrácel před zápasem na svého velkého rivala 5 bodů. Utkání začalo zostra, ale pro domácí ne zrovna nejlépe. Už v 9. minutě totiž museli sáhnout k vynucenému střídání a místo Loškoskiho nastoupil Závacký. To bylo ale z černých chvilek pro domácí barvy vše a v dalších minutách následovala jen čirá radost. V rozmezí pěti minut mezi 12. a 17. minutou se totiž postupně trefili Hakl, Samek a Švancara a zasadili tak hostům direkt, ze kterého se jen málo které mužstvo dokáže vzpamatovat. Vojkovice ale jsou evidentně výjimkou potvrzující pravidlo. Domácí se totiž pohádkovým stavem nechali ukolébat a nepomohlo jim ani okamžité snížení z kopačky Šerhanta v 18. minutě. Domácí se začali utápět v kličkách a lacino ztrácet míče, čehož zkušení hosté dokázali s povděkem využívat. Byl to hned dvakrát Šaroch, kdo dokázal skórovat a zasloužil se tak o divoké poločasové skóre 3:3.

Hosté dokonávají senzační obrat

Do druhé půle provedli hosté změnu na pozici brankáře, když se vystřídali otec a syn Heimrathovi. Psychická výhoda byla evidentně na straně Vojkovic, které dokázaly stáhnout tříbrankové manko. Domácí tým se ale v kabině uklidnil a hra se vyrovnala. Čekalo se tak na rozhodující moment, který přišel v 79. minutě zápasu. Nejprve se do veliké šance dostal Podivínský, gól ale vstřelit nedokázal a vzápětí se o slovo přihlásili i hosté. Konkrétně to byl Šlampa, kdo po rychlém protiútoku rozvlnil síť. Závěrečný tlak Viktorie si hosté už pohlídali, a tak se zrodil možná největší obrat tohoto ročníku soutěže. Vojkovice v krásném zápase plném gólů porazily Všestudy 3:4.



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Sráží nás individuální chyby a netýmové pojetí hry za stavu 3:0. Dokud si naši hráči neuvědomí, že se takto kolektivní sport dělat nedá, budeme prohrávat.




Počet diváků: 195. Rozhodčí: Chaloupka Aleš - PRUŠKA Ondřej, ROTHBAUER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.