2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

26.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš doma nepovolila soupeři ani gól


Branky


0

S prázdnou odjíždějí fotbalisté Hořína ze zápasu proti Libiši B. Mladý domácí tým totiž podal velmi dobrý výkon a brankář Kaul může slavit kromě vítězství i čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čvančara otevírá skóre

Jako by se Hořínští chtěli domácímu týmu vyrovnat v nasazování mladíků, v jejich sestavě se objevil 16 letý debutant Machek. A úloha hostů byla velmi složitá - Libiš B totiž již pětkrát v řadě prohrála (ačkoli několikrát po nadějných výkonech) a rozhodně tak chtěla vylepšit své postavení v první polovině tabulky. Domácí podle toho také začali, na hřišti byli aktivnějším týmem a nastěhovali se na polovinu soupeře. Obrana hostí však pracovala spolehlivě - tedy až do 33. minuty, kdy se domácím mladíkům podařila krásná akce: Pěkná kombinace byla zakončena přihrávkou na Šobra, který přesně našel před bránou Čvančaru, a ten prudkou střelou rozvlnil síť. 1:0. Tato branka možná Libišské uklidnila až příliš, a tak se ke slovu dostal i Hořín. Brankář Kaul se ale zaskvěl a udržel pro tuto chvíli čisté konto. Možná rozhodující okamžik zápasu přišel těsně před poločasem, když se k míči ještě na polovině hřiště dostal domácí kapitán Žák a po dvou narážečkách pronikl až do vápna. Tam na táhl ke střele a z levé strany se nádherně trefil na vzdálenější tyč. Po této lahůdce se tak šlo do kabin za stavu 2:0.

Libiš vedení v pohodě drží

Do druhého poločasu již hosté nastoupili bez Loužeckého, kterého nahradil Liška. Domácí nestřídali, jelikož si jedno vynucené střídání vybrali již v 11. minutě hry, kdy musel nuceně odstoupit nejzkušenější domácí hráč Pospíšil. V samotném úvodu poločasu to vypadalo, že by se hosté mohli pokusit o zvrat, protože se nastěhovali na vlastní útočnou polovinu a obléhali branku soupeře. Domácí obrana si ale počínala naprosto suverénně a nepřipouštěla vážnější ohrožení vlastní branky. Úvodní tlak hostů tak vyzněl do ztracena a naopak Libiš mohla navyšovat skóre, o což se mohli postarat zejména oba Ryšlaví v sestavě. Ryšlavý st. se dostal dokonce do tří velmi dobrých šancí, gól z nich ale nevytěžil. Domácí to ale nemuselo mrzet, jelikož zvítězili 2:0 a přerušili tak svou nepříznivou sérii. Série Hořína naopak trvá - prohrál už pošesté v řadě a bude muset ještě zabojovat o záchranu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Po zápase jsem kluky pochválil za výborný výkon a body jsou zaslouženě doma. Konečně jsme bodovali po 5 zápasovém půstu. Nejlepším hráčem jsme se po konzultaci s kapitánem po konzultaci rozhodli vyhlásit Bubeníčka, i když by to mohl být kdokoli z mužstva, protože kluci hráli všichni velmi dobře.




Sestavy


TJ Sokol Libiš B
V. Kaul [-] - M. Ryšlavý [-] (90. T. Obrajtr [-] ) , T. Čvančara [-] (79. P. Douša [-] ) , D. Bubeníček [-] , F. Míšek [-] , M. Žák [-] , M. Šobr [-] , D. Fajt [-] , T. Pospíšil [-] (11. F. Mündl [-] ) , O. Eisner [-] , J. Ryšlavý [-]

AFK Hořín
T. Landsman [-] - F. Pastir [-] , R. Rulec [-] , P. Machek [-] , O. Kettner [-] - Z. Loužecký [-] (46. J. Liška [-] ) , P. Landsman [-] , Z. Cífka [-] , M. Holoubek [-] - J. Kettner [-] , V. Žídek [-]

ŽK: 73. M. Ryšlavý - 36. P. Landsman , 60. M. Holoubek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BRAUNŠVEIG Vojtěch - VÁŽAN Radek, PAZDERA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.