Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tišice opět nezaváhaly


Branky


1

Ani Hořínští se nestali první týmem, který by dokázal porazit suveréna tabulky. Rychlé vedení dalo hostům naději, domácí ale ve druhé půli dokázali otočit a připsat si další výhru do sbírky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté statečně vzdorují

S početnou marodkou se musely vypořádat před zápasem oba týmy, jasným favoritem ale byl vzhledem k postavení v tabulce domácí celek. Začátek zápasu se nesl i díky vedru v poklidném tempu, a tak se diváci alespoň mohli dosyta pokochat novou světelnou tabulí, která zdobí hřiště v Tišicích. V prvním náznaku šance se ocitl domácí Fabián, s jeho slabou střelou ale neměl gólman starosti. Ve 21. minutě si Lauda narazil s Prejzkem, obešel obránce a skóre se poprvé měnilo. 1:0. O tři minuty později Prejzek přetlačil v hlavičkovém souboji dvojici stoperů, balón se dostal k Dokoupilovi, ten ale mířil vedle. Hosté nehráli ustrašeně, a to se jim vyplatilo ve 28. minutě, kdy po centru Polanského vyrovnal hlavou Žemlička. 1:1. Ve 40. minutě se na zteč branky vydal Vostřel, ideálně našel Laudu a cestě míče do opuštěné branky zabránil na poslední chvíli obětavý skluz obránce. Hořín tak v poločase držel velmi nadějný remízový stav.

 

Tišice rozhodují

I první šance druhého poločasu patřila Fabiánovi, znovu ovšem dobře zasáhl brankář Landsman. V 53. minutě překvapilo hostující obranu rychle rozehrané autové vhazování, z čehož profitoval Lauda druhým gólem. 2:1. O chvilku později mohl pojistit vedení Dokoupil, balón však nabral opačnou faleš a těsně minul branku. V 67. minutě se trenéru Zámečníkovi povedlo střídání - do hry se dostal Jiří Štráchal, který již na podzim sestřelil stejného soupeře dvěma góly, a hned ho bylo plné hřiště. Nejprve ideálně nahrál Prejzkovi, který se tentokrát nepotkal se střeleckou štěstěnou, aby v 70. minutě chladknokrevně zužitkoval pas od Laudy. 3:1. Definitivní podobu dal výsledku v 87. minutě Dokoupil po krásné kombinaci s Laudou, a tak domácí zlepšeným výkonem ve druhé půli vybojovali další vítězství. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: První poločas nebyl z naší strany optimální, ve vedru nám chyběl pohyb a neproměnili jsme několik šancí. Ve druhém přišlo zlepšení, a tak jsme si mohli dovolit prostřídat i naše nejstarší zálohy. Hosté společně s rozhodčími výrazně přispěli ke kvalitě zápasu.




Sestavy


TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - P. Lauda [-] , M. Novák [-] , Š. Karlík [-] (75. M. Preisler [-] ) - T. Prejzek [-] - T. Kopejska [-] (67. J. Štráchal [-] ) , M. Vostřel [-] , D. Fabián [-] (80. L. Pochman [-] ) , J. Veselý [-] , M. Brodský [-] , J. Dokoupil [-]

AFK Hořín
T. Landsman [-] - J. Kettner [-] (75. Z. Loužecký [-] ) , F. Pastir [-] , R. Rulec [-] (78. M. Jonáš [-] ) - M. Holoubek [-] , A. Finkous [-] (75. J. Liška [-] ) , P. Landsman [-] , Š. Žemlička [-] - R. Polanský [-] , Z. Cífka [-] , V. Žídek [-] -

ŽK: 37. P. Landsman , 39. Z. Cífka .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - DRIML Petr, KUDRNA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 5. 2016 21:53
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Tišice | Středočeský | Mělník
jinak hosté nevedli, ale vyrovnávali na 1:1