FOTO: V derby bylo úspěšnější Obříství!


Branky


13. T. Puss , 30. J. Šulc , 35. M. Vrábel - 62. M. Pazdera (p.) , 78. D. Fajt
0

Před skvělou diváckou kulisou se předvedli lépe fotbalisté Obříství, kteří zejména díky náskoku vypracovanému během první půle udolali svého velkého soupeře o jediný gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí odskakují už o tři branky

Dlouho očekávané derby přitáhlo na stadion v Obříství krásnou návštěvu 170 diváků. Ti viděli v krásném počasí snahu Libiše B o odplatu za podzimní vzájemné střetnutí, ve kterém byli po bezbrankové remíze v pokutových kopech úspěšnější hráči Obříství. Hosté nastoupili se třemi čtyřicátníky v sestavě a první půle zápasu se jim vůbec nevyvedla. Prezentovali se totiž slabým pohybem, a tak obrana domácích neměla větší problémy s bráněním jejich útoků. Domácí navíc nasadili agresivní napadání a včas získávali míče. A když k tomu přidali i vysokou produktivitu, bylo o zábavu postaráno. Poprvé se skóre měnilo už ve 13. minutě, když do prudkého přízemního centru přímo vletěl Puss a vstřelil svou první branku v barvách Obříství. 1:0. Druhou branku přidal ve 30. minutě Šulc, když brankář Kaul pouze vyrazil střelu Hovorky a Šulc doklepl do prázdné branky. 2:0. A o pět minut později byli hosté zralí na ručník, když míč Vrábelův rohový kop zamířil přímo do sítě. Po první půli tak domácí naprosto zaslouženě vedli 3:0.

 

Stíhací jízda je neúspěšná

Jednalo se ale o derby, a tak hosté rozhodně nehodlali nic vzdát. V jejich kabině zřejmě proběhla bouřka a hostující hráči do druhé půle vlétli s úplně odlišným nasazením a pohybem. Začali lépe kombinovat a hrozili zejména dlouhými vysokými míči, které dělaly domácí obraně veliké problémy. V útoku se činil zejména nestárnoucí Marek Ryšlavý, který většinu hlavičkových soubojů vyhrával a prodlužoval na nabíhající spoluhráče. Hra hostů nesla úspěch i ve změně skóre. Nejprve Pazdera proměnil dorážkou svůj pokutový kop a  v 78. minutě pak střídající dorostenec Fajt obratnou střelou snížil na rozdíl jediné branky! Závěrečnou čtvrthodinu ale domácí už zvládli a slaví tak vítězství ve slavném derby!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Dnešní derby přineslo zajímavý, ale ne moc pěkný fotbal. Byl to více boj než fotbal se šťastným koncem pro domácí. Našimi nejlepšími hráči byli Hovorka a Vrábel. Za hosty musím vyzdvihnout Marka Ryšlavého. Vynikající výkon předvedli oba pomezní rozhodčí.

TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Před utkáním jsem klukům naordinoval taktiku, se kterou půjdeme do zápasu proti Obříství, a to se do puntíku nesplnilo. Větší hnus a přístup k prvnímu poločasu jsem snad ještě nezažil, ani nevím, k čemu bych to přirovnal. Poločas jsme zaslouženě prohráli. Věnuji se fotbalu už pomalu 40 let, tak jsem o přestávce musel klukům něco říct, ale první slovo měl kapitán a pronesl: hlavně v klidu, ať ti nepraskne cévka. Měl pravdu, vzal jsem to zvýšeným hlasem a druhá půle už byla o trochu lepší. Je to kolektivní sport, ale někteří kluci se musí nad sebou zamyslet a poslouchat, co se jim říká - jak v kabině, tak na tréninku. Byl to náš nejhorší výkon v sezoně. Domácím gratuluji, zaslouženě mají 3 body, i když jsme s tím mohli ještě něco udělat.



Počet diváků: 170. Rozhodčí: PRINC Jiří - VÁŽAN Patrik, VÁŽAN Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.