Všestudy vyhrály v Hoříně jediným gólem


Branky


0

Jediná vstřelená branka ze závěru zápasu stačila fotbalistům Všestud na plný bodový zisk z Hořína. Domácí tentokrát nedokázali využít svého dopoledního hracího termínu a padli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pevná obrana Hořína kraluje

V Hoříně se odehrál zápas týmů, které již překonaly pověstnou hranici 30 bodů, a mohly tak bez větších nervů předvést divákům pěkný fotbal. V domácí sestavě se po delší pauze způsobené zraněním vrátil Cífka a opět také oba bratři Kettnerové. I hosté přivezli silnou sestavu, a tak se mohlo v krásném počasí a s velkou diváckou podporou začít. Bylo evidentní, že Hořínští budou spoléhat na precizně zformovaný obranný blok se snahou vyrážet do rychlých brejků. Hosté se snažili postupnou kombinací najít skulinku, ale příliše se dařilo. Pokud už se hosté k zakončení přeci jen dostali, gólman Landsman byl připraven a míč za svá záda nepustil. Největší šance prvního poločasu si tak paradoxně vytvořili domácí - hned dvakrát se do dobré pozice dostal domácí kanonýr Polanský, ale také neuspěl, a tak bylo po první půli skóre bezbrankové.

Rozhodnutí z kopačky Podivínského

Do druhé půle už nemohl v hostujícím dresu nastoupit zraněný Polák, místo kterého se na hřiště dostal Hakl. Územní převaha Všestud již po přestávce nebyla tak patrná jako v první půli - i domácí totiž chtěli potěšit své fanoušky a vynutit si tlak. Z této sympatické snahy ale plynuly více než šance vlastního týmu mezery v obraně, a tak měl domácí brankář plné ruce práce s udržením bezbrankového stavu. Nejnebezpečnější akce domácích měli na starosti Žemlička a zejména opět Polanský, který ale v samostatném úniku na brankáře Lorence neuspěl, a tak v závěru přeci jen přišel trest. Hakl vyvezl míč od prostoru střídaček, natáhl na sebe dva obránce a krásnou uličkou uvolnil Podivínského. Hostující kanonýr se opřel do míče a bombou rozvlnil síť. 0:1. Závěrečná snaha o vyrovnání vyšuměla do ztracena a hosté si v klidu výsledek pohlídali. Alespoň na jeden den se tak dostali před Vysokou a Mšeno na krásné 5. místo tabulky!

 



Ohlasy k zápasu


AFK Hořín
Jiří Kaiser - trenér: Zápasu by slušela spíše remíza, ale hosté byli hladovější po rozdílové brance, a ta přišla pět minut před koncem, když se prosadil hostující útočník tvrdou křižnou střelou, na kterou náš velmi dobře chytající brankář nedosáhl. Pozitivem pro naši hru byl návrat Zdeňka Cífky, který se vrátil do zápasového rytmu po dlouhých třech měsících.

SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Za krásného počasí se hrálo moc hezké utkání týmů, které chtějí hrát fotbal. Neproměněný nájezd domácích jsme dokázali potrestat a vezeme si domů tři body.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: VÁŽAN Patrik - PRINC Jiří, VÁŽAN Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.