Vysoká ve Všestudech padla


Branky


0

Fotbalisté Všestud dokázali opět navázat na sympatické výkony, které po celou sezonu podávají a připsali si skalp Vysoké. Hosté bez vstřelené branky na úspěch nemohli pomýšlet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slepené góly v závěru poločasu

Sezóna OP Mělník je velmi dlouhá a téměř každý klub během ní postihne nějaký okamžik, kdy jeho kádr není v nejlepším rozpoložení - to se stalo i ve Všestudech, kde se mezi zraněné nově zařadili M. Samek, Reľovský a Hakl. To hráči Vysoké zápas rozhodně nepodcenili a dostavili se i s hráči, kteří pravidelně nastupují za FC Mělník. Ten totiž odehrál svůj zápas již v sobotu dopoledne. Všestudy jsou ale na domácím hřišti silné za každých okolností a dal se tak očekávat pěkný a vyrovnaný zápas. A lépe v něm mohli začít domácí, které mohl již ve 2. minutě hry poslat do vedení Podivínský. V samostatné úniku na Hamáčkovu branku ale selhal a nezamířil mezi tyče. Poté převzali otěže zápasu hosté z Vysoké, kteří se prosazovali svým důrazem, ke kterému přidali i přesnost a mohli jít do vedení. Jeden z jejich hráčů ale sám před odkrytou bránou nastřelil pouze tyč a skóre se tak ani po druhé velké šanci zápasu neměnilo. A tak přišel trest - domácí totiž svému soupeři v krátkém sledu nasázeli hned dvě branky - nejprve skóre otevřel ve 38. minutě Polák a o tři minuty později navýšil na 2:0 Podivínský. Po tomto direktu tak odcházeli domácí do kabin s pěknými vyhlídkami do druhé půle.

 

Pevná obrana Všestud

Do druhé půle nasadili hosté poslední trumf, který jim zbýval v rukávu a Vodičku nahradil zkušený útočník T. Skopka. Vysoká se také ihned pustila do útočení a obléhala branku Všestud. Domácí obrana v čele se zkušeným Radou ale odolávala a nepouštěla soupeře příliš na dostřel. Výsledkem byly pouze mnohé standardní situace, které se ale hostům nedařilo příliš nebezpečně rozehrávat. Domácí fotbalisté se naopak spoléhali na rychlé brejky, které jim poměrně vycházely. Vycházely, až na tu nejdůležitější část - zakončení. Nejprve neuspěli Polák se Švancarou a v závěru, když hosté vrhli všechny síly do útoku, také Bulva a Podivínský. Jelikož ale byla domácí obrana naprosto spolehlivá, nemuselo to Viktorii mrzet. Potvrdila totiž výhodu domácího prostředí a v kvalitním zápase porazila Vysokou 2:0, čímž se ke svému soupeři dotáhla na rozdíl dvou bodů.

Pozor, máme tu čerstvou novinku, která vám, fanouškům fotbalu, může ještě zpříjemnit prožitek ze zápasů. Každý může odteď ohodnotit úroveň zápasu, kvalitu občerstvení na stadionu či výkon rozhodčího! Stačí jediné - registrovat se na našich stránkách. Tato registrace je pro vás samozřejmě zdarma. Zároveň počínaje dneškem budete moci hlasovat pro nejlepšího hráče kola pouze po registraci. Od tohoto kroku si slibujeme zvýšení věrohodnosti výsledků - hlasovat budou pouze ti, které fotbal opravdu zajímá a předejdeme tak případným stížnostem na podvody při hlasování.

 

Děkujeme za přízeň a věříme, že vám tyto novinky přinesou ještě větší požitek z našeho fotbalového dění.



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: V hodně studeném počasí se hrál výborný fotbal, při proměňování šancí to mohlo být 6:3. Body už jsme potřebovali, teď potřebujeme ještě, aby se nám dali dohromady hráči se zraněním.

FK Vysoká
Václav Řízek - trenér: Myslím si, že utkání hodně ovlivnila první branka. Domácí hráli dobře a nezbývá, než jim pogratulovat k výhře. Nyní se musíme dobře připravit na domácí zápas s Tišicemi. V soutěži ještě neprohrály, což je pro nás výzva jako hrom.



Počet diváků: 75. Rozhodčí: KOZLÍK Petr - NĚMEČEK Libor, DUDOK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.