1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš B doma nestačila na Tišice


Branky


0

Dva góly nejlepšího střelce soutěže Prejzka výraznou měrou přispěly k důležité výhře Tišic v těžkém zápase na hřišti Libiše. Hosté tak stále suverénně drží vedoucí příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prejzek otevírá skóre

Další nucené změny v sestavě byli nuceni udělat před zápasem hosté z Tišic. Řady marodů rozšířili Brzoň, Driml a Kasal a na lavičce musel zůstat také kapitán týmu Novák. Do zadních řad se naopak vrátil velezkušený Brodský. Domácí nastoupili se svým tradičním mixem zkušenosti a dravého mládí. Hned v první minutě hostujícímu trenéru Zámečníkovi jistě zatrnulo ještě více – po nezaviněném střetu to vypadalo zle s brankářem Hádkem, který po ošetření a s velkou dávkou sebezapření nakonec zápas dochytal. Pak už se konečně začal hrát fotbal. Domácí začali nebojácně a v úvodu si vytvořili dvě dobré šance, které ale brankou neskončily. První vážná akce Tišic přišla v 10. minutě, kdy vymyslel kolmici Karlík a nastartoval Laudu. Ten ale Poborského nenapodobil, když přehodil brankáře i branku. O deset minut později se kolem obránců prohnal Prejzek, nic nevymýšlel a prudkou střelou k bližší tyči nedal gólmanovi šanci. 0:1. O tři minuty později se třáslo břevno domácí branky po střele Fabiána z trestného kopu. V 25. minutě si Hádek zkontroloval nebezpečně vypadající střelu Pazdery. V 29. minutě Prejzek vybojoval míč u postranní čáry, nabil Karlíkovi, který těsně minul. V závěru první půle se domácí snažili o vyrovnání, ale oba trestné kopy a i samostatný únik Žáka nepřinesly kýžený gólový efekt. Gól do šatny mohl vstřelit také Lauda, jeho druhý samostatný únik ale zlikvidoval brankář Kaul. A když Karlík po centru Vostřela hlavičkoval jen těsně vedle, šlo se do kabin za stavu 0:1.

Tišice si jdou pro vítězství

V první půli si více šancí vytvořili hosté, herně šlo ale o vyrovnaný zápas. Do druhé půle ale musel pro zranění odstoupit domácí Eisner a v 54. minutě také Pospíšil, což hru domácího týmu významně poznamenalo. Hosté si vytvořili převahu, která vyústila šance - nejprve Vostřel v tutovce nastřelil brankáře a následná dorážka Prejzka šla nad. Nejlepší střelec soutěže Prejzek si ale vše vynahradil v 60. minutě, kdy oklamal dva obránce a i když byla jeho střela sražena, nakonec doskákala do sítě. 0:2. V 67. minutě se k trestnému kopu dostali domácí, akce se ale nepodařila a do rychlého útoku vyrazili Tišičtí. Do samostatného úniku se dostal Lauda tentokrát na brankáře vyzrál. 0:3. V 83. minutě se opět zaskvěl domácí brankář Kaul, který zlikvidoval tutovku Dokoupila a byl tak nejvýraznější postavou v libišském týmu. Domácím se nakonec branku podařilo vstřelit – v 86. minutě na pěknou střelu Ryšlavého z otočky neměl Hádek nárok. Čestný úspěch domácích ale nic nezměnil na zasloužené výhře Tišic v poměru 1:3.

Pozor, máme tu čerstvou novinku, která vám, fanouškům fotbalu, může ještě zpříjemnit prožitek ze zápasů. Každý může odteď ohodnotit úroveň zápasu, kvalitu občerstvení na stadionu či výkon rozhodčího! Stačí jediné - registrovat se na našich stránkách. Tato registrace je pro vás samozřejmě zdarma. Zároveň počínaje dneškem budete moci hlasovat pro nejlepšího hráče kola pouze po registraci. Od tohoto kroku si slibujeme zvýšení věrohodnosti výsledků - hlasovat budou pouze ti, které fotbal opravdu zajímá a předejdeme tak případným stížnostem na podvody při hlasování.

 

Děkujeme za přízeň a věříme, že vám tyto novinky přinesou ještě větší požitek z našeho fotbalového dění.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Včera nám chybělo moc hráčů ze sestavy a ještě ta dvě zranění... Doufám, že se kluci dají do soboty dohromady, protože nás čeká derby v Obříství. Samozřejmě chybí Aleš Mráz, důležitý článek obrany, včera chyběl Šobr - nemoc, Franz - práce. Nejlepším hráčem domácích Fajt David a z hostů si myslím Prejzek, který nám vždycky dělá velké problémy. Sice jsem kluky upozorňoval, ale nebylo to nic platné. Hosté vyhráli zaslouženě.

TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: V prvním poločase se na naší hře podepsaly změny v sestavě, ve druhém jsme předvedli řadu pěkných akcí. K tomu přispěla fotbalovost a kvalita domácích a přesný rozhodčí, který prokázal cit pro hru. Připsali jsme si důležité tři body před dalším těžkým zápasem na Vysoké.



Sestavy


TJ Sokol Libiš B
V. Kaul [-] - M. Ryšlavý [-] , M. Novák [-] , O. Eisner [-] (46. F. Míšek [-] ) , M. Žák [-] , M. Pazdera [-] , D. Fajt [-] , R. Pilař [-] , T. Pospíšil [-] (54. M. Bláha [-] ) , F. Mündl [-] , J. Ryšlavý [-]

TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - P. Štěpán [-] - Š. Karlík [-] , P. Lauda [-] - T. Prejzek [-] - T. Kopejska [-] (64. M. Novák [-] ) , J. Veselý [-] (85. J. Štráchal [-] ) , D. Fabián [-] , M. Brodský [-] , J. Dokoupil [-] , M. Vostřel [-] (73. T. Brzoň [-] )

ŽK: 25. M. Pazdera , 68. R. Pilař , 75. M. Novák , 80. J. Ryšlavý - 19. P. Lauda , 70. D. Fabián , 83. J. Veselý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VÁŽAN Radek - VÁŽAN Patrik, PRINC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.