Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká přestřílela Pšovku B


Branky


6. J. Vilda , 51. J. Vilda , 52. V. Volf , 59. M. Vernek , 85. T. Skopka - 11. R. Dvorný , 27. R. Dvorný , 88. J. Gabčo
0

Velmi zajímavý zápas byl k vidění na Vysoké, kam dorazila rezerva mělnické Pšovky. Hosté ještě v poločase drželi nadějné vedení, nakonec ale svému protivníkovi podlehli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté trochu překvapivě vedou

Velmi zajímavý zápas se očekával ve Vysoké, kam přijela Pšovka tentokrát i s několika hráči A-týmu, což v jejich venkovních zápasech nebývá zvykem. Přítomnost Dvorného, Gabča a Šťástky ale dávala hostům naději na dobrý výsledek. Domácí sestavu nemá smysl příliš rozebírat, jelikož ta se výrazně mění v každm zápase. Tentokrát stojí za zmínku například Holub či Rambousek. Začátek zápasu proběhl v režii domácích, kteří aktivním pohybem nutili hostující hráče k chybám v rozehrávce. Pramenila z toho první branka Vildy již v 6. minutě i další neproměněné šance. Za zmínku stojí zejména Trutnovského krásný lob snad ze čtyřiceti metrů, který skončil na břevně a následně se z brankové čáry odrazil ven z branky. Hosté tak nejhorší přečkali a také se začali osmělovat. Hned jejich první větší akce pak skončila gólem, když z pravého křídla zamířil přesně Dvorný. 1:1. V této době se hrála vyrovnaná partie, ze které začal vystrkovat růžky Gabčo. Ten ve 27. minutě levé straně unikl všem obráncům a přihrál přesně před bránu, kde se ve skluzu prosadil opět Dvorný. 1:2.

Obrat ve skóre

Hosté tak šli do druhé půle za velmi nadějného stavu, ale její začátek patřil opět Vysoké. Hned v 51. minutě se na levé straně prosadil velice dobře hrající Vilda, který svůj únik bezpečně proměnil ve svůj druhý gól utkání. 2:2. A hned o minutu později už domácí vedli. Pomohl jim k tomu rohový kop, který zahrával z pravé strany střídající Rolenc. Jeho míč trefil neomylně náběh stopera Volfa, jehož hlavička skončila v síti. 3:2. V 59. minutě pak zahrával Vála standardní situaci z levé strany, na míč nejvýše vyskočil M. Vernek a i on se hlavou nemýlil. 4:2. Poté doámácí trochu polevili v pohybu a držení míče se přesunulo na stranu Pšovky B, ale domácí obrana pracovala spolehlivě a na vlastní polovině zastavovala útoky soupeře. Domácím se naopak dařily rychlé akce, při kterých však opakovaně T. Skopka a Rolenc selhali v zakončení. V 85. minutě se T. Skopkovi podařilo konečně několikátý samostatný únik proměnit a navýšit vedení na 5:2. Samotný závěr zápasu pak patřil opět hostům, konkrétně Gabčovi a jeho krásné střele z přímého kopu, která však znamenala již pouze kosmetickou úpravu výsledku na 5:3.

 



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká
Václav Řízek - trenér: Z mého pohledu se jednalo o utkání velice dobré úrovně. Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě.




Sestavy


FK Vysoká
S. Hamáček [-] - L. Rambousek [-] , V. Volf [-] , M. Vernek [-] , P. Malák [-] - M. Kettner [-] (46. J. Rolenc [-] ) , J. Trutnovský [-] , S. Vála [-] , J. Vilda [-] (80. R. Finkous [-] ) - T. Holub [-] , T. Skopka [-]

FK Pšovka Mělník B
J. Netolický st. [-] - M. Král [-] (53. T. Harant [-] ) , R. Dvorný [-] , J. Gabčo [-] , J. Netolický [-] , M. Král [-] , P. Šťástka [-] , M. Hyka [-] (68. J. Voleman [-] ) , L. Dudok [-] , L. Kettner [-] , F. Drápal [-]

ŽK: 73. J. Trutnovský - 35. R. Dvorný , 57. F. Drápal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: REMENEC Lubomír - BLAHOUT Jiří, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.