2:1
(1:0)
83. M. Šobr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolany pokračují ve vítězné sérii


Branky


0

Již třetí výhru v řadě si na své konto připisují domácí fotbalisté Dolan a potvrzují tak výbornou jarní formu. Tentokrát si vyšlápli na silný B-tým Libiše, kterému se na jaře také daří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kopecký otevírá skóre

Bez své posily Zavadila a také bez gólmanské jedničky Handla se museli v dalším zápase obejít fotbalisté Dolan. Soupeřem jim byla rezerva Libiše, která do hry velmi sympatickým způsobem zapojuje mladé hráče - v základní sestavě tak dostal příležitost střelec vítězného gólu z minulého utkání proti Všestudům Čvančara (15) i tradiční dorostenci Šobr s Fajtem.Od začátku zápasu byli lepším týmem hosté, kteří se lépe pohybovali i kombinovali. Domácí se naopak nedokázali z tlaku vymanit, jelikož po zisku míč velmi rychle odevzdávali zpět na kopačky svého soupeře. Domácí se dostávali pouze k ojedinělým protiútokům, jeden z nich ale skončil v bráně. Akci založil Vondra, který poslal do úniku Kopeckého, a ten po zemi k tyči nedal Kaulovi šanci. Ve 30. minutě tak šli domácí do překvapivého vedení 1:0, které i přes neustávající herní převahu Libiše vydrželo až do poločasového hvizdu sudího Švancary.

 

Libiš koriguje až v závěru

Do druhé půle naskočil v domácím dresu do hry Žlab místo Holečka, hra se v úvodu poněkud vyrovnala a hosté už neměli takovou převahu v poli. Šance se střidaly na obou stranách, ale byli to opět domácí, kteří dokázali skórovat. Skóre navýšil Tlustý po pěkné akci z 52. minuty. 2:0. Ani zvýšení náskoku ale neodradilo hosty od aktivní hry. Na hřiště se dostal i další dorostenec Bláha a fotbalisté Libiše zatlačili svého soupeře hluboko před svou bránu. Nakonec se dočkali také snížení, když se v 83. minutě dostal k míči Šobr, a ačkoli si skvěle chytající Nejedlý na míč sáhl, nedokázal zabránit jeho cestě za brankovou čáru. 2:1. I poslední minuty nabídly mnoho vzrušení, když hosté vrhli všechny síly do útoku a dělali obraně Dolan ve vlastním vápně obrovské problémy. Na druhé straně naopak zůstávaly okénka v obraně, do kterých domácí s radostí vyráželi. Žádná akce ale už brankou neskončila, a tak se z vítězství radují domácí Dolany.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolany
Lukáš Moravec - vedoucí mužstva: Zejména po přestávce jsme se chvílemi vyrovnali fotbalovějšímu soupeři. Nicméně za bojovnost a obětavost, ke které jsme přidali i efektivní koncovku, jsme si tři body zasloužili. Hráčem zápasu Jiří Nejedlý, který je v posledních zápasech vynikající a i on má lví podíl na bodovém přísunu v posledních zápasech.

TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Dnes jsme prohráli jen naší nemohoucností vstřelit branku. Domácí nastoupili s tak zvaným Prešovským betonem, a to se jim vyplatilo. 90 minut jsme domácí drtili tlakem, ale odolali a ještě dali 2 branky. Kluci až ke konci snížili, ale to bylo vše. Měli jsme 6, možná 8 tutovek, ale neproměnili jsme je. Dnes jsem měl 5 kluků z dorostu a z toho 3 v základní sestavě. Musím pochválit všechny kluky, že ani za stavu 2:0 jsme nepropadli a hráli dál výborný fotbal. Je to velká škoda, ale domácí zase bojovali až do konce. Kdo tam byl, tak se to muselo líbit.



Sestavy


TJ Sokol Dolany
J. Nejedlý [-] - J. Těšík [-] , F. Lejsek [-] , M. Semerád [-] , T. Svoboda [-] - P. Holeček [-] (46. K. Žlab [-] ) , L. Tlustý [-] , P. Špička [-] , O. Morávek [-] - J. Kopecký [-] (78. R. Hulínský [-] ) , J. Vondra [-]

TJ Sokol Libiš B
V. Kaul [-] - M. Novák [-] , M. Žák [-] , M. Šobr [-] , M. Pazdera [-] , D. Fajt [-] (70. M. Bláha [-] ) , J. Franz [-] , R. Pilař [-] , T. Čvančara [-] , F. Mündl [-] , J. Ryšlavý [-]

ŽK: 61. L. Tlustý - 54. F. Mündl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠVANCARA Miloslav - ŠULC Martin, SLAVKOVSKÝ Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.