5:1
(1:1)
45. M. Hanuš (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Borek potvrdil roli favorita


Branky


33. F. Lamač , 58. J. Kováč , 59. F. Lamač , 64. J. Kováč , 87. Z. Štrupl - 45. M. Hanuš (p.)
0

Fotbalisté Velkého Borku na domácím hřišti nezaváhali, a přestože po poločase panoval nerozhodný stav, nakonec dokázali zachraňujícího se soupeře přetlačit a ještě mu nasázet 5 gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté drží vyrovnaný stav

Domácí tým do zápasu již mohl počítat s uzdravenými Kubištou a Růžičkou a vyrukoval tak na svého soupeře v plné sestavě. Dokonce pouze na lavičce zůstal zkušený Štrupl. Jejich soupeř z Horních Počapel se ale prezentuje skvělou formou, což v minulém kole odnesly Dolní Beřkovice, které si domů odvezly příděl 4 branek. A první poločas tohoto zápasu nabídl zajímavou podívanou se šancemi na obou stranách. Tu první gólovou měli na svědomí domácí fotbalisté, kterým se povedl pěkný a účinný rychlý útok. Míč zatáhl po pravé straně k vápnu soupeře Kováč a našel před brankou Lamače, který se v jasné pozici nemýlil. 1:0. Hosté ale určitě nebyli neškodným protivníkem a chvíli před koncem poločasu se dočkali vyrovnání. Konkrétně se tak stalo ve 43. minutě, kdy hosté předvedli pěknou akci: útočník Suk převzal přesný míč na levé straně hřiště a řítil se sám na gólmana Procházku. Ten ve snaze vypíchnout míč ale trefil také nohy pronikajícího hráče a sudí Kotek s odpískáním penalty neváhal. Hanuš s jejím proměněním neměl problém, a tak se šlo do kabin za stavu 1:1.

 

 

Velký Borek na hřišti kraluje

V kabině domácích o poločasové přestávce podle očitých svědků nebylo úplně klidno. Na hráče Velkého Borku ale bouřlivý projev trenéra Vlka zapůsobil velmi pozitivně a na hřiště vyběhl úplně vyměněný tým, který šel do vedení hned po pár minutách hry. Domácí záložní řada pěkně zakombinovala a vyslala do útoku Kováče, který se v podobných situacích nemýlí. 2:1. Hned po rozehrávce bylo pro hosty ještě hůře, když velkou hrubku předvedl jeden z jejich obránců, čehož využil Lamač a bombou z hranice vápna nedal gólmanu Šmejkalovi šanci. 3:1. Po tomto dvojitém zásahu už domácí na hřišti dominovali a přidali i další branky. Na 4:1 zvyšoval v 64. minutě opět Kováč, ke kterému se dostal rohový kop zahrávaný Růžičkou a přesnou ranou se trefil k tyči. V závěru se do hry dostali i všichni domácí náhradníci a naopak hosté dohrávali o jednoho muže oslabeni, jelikož v 81. minutě viděl druhou žlutou kartu Žídek. Tečku za zápasem pak udělal v 87. minutě střídající Štrupl a domácí si tak díky skvělé druhé půli připsali tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Velký Borek
Jakub Růžička - záložník: V první půli se šance střídaly na obou stranách. My jsme šli do vedení po pěkném rychlém brejku, soupeř srovnal po penaltě, které předcházel možná trochu přihraný pád. O poločas jsme v kabině dostali seřváno, to nás heclo a na hřišti jsme kralovali, což jsme potvrdili čtyřmi góly. Soupeř se ve druhé půli už do žádné šance nedostal.

TJ Sokol Horní Počaply
Martin Plicka - vedoucí mužstva: V prvním poločase jsme nehráli špatně, ale nad vodou nás držel brankář Šmejkal, který během 20 minut zabránil 3 gólům. Naše šance bohužel končily převážně mimo branku, zato V. Borek byl v útoku hodně nebezpečný a nakonec se ve 33. minutě ujal vedení. Dokázali jsme stav srovnat až na konci prvního poločasu z penalty, po faulu brankáře na útočícího Suka. Dvě branky, které jsme obdrželi snad během 90 vteřin v úvodu druhé půle nás srazily na kolena a z našeho pohledu následovala mizérie, kdy se nám nedařilo vůbec nic.



Sestavy


SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - T. Krajník [-] , J. Růžička [-] (75. T. Pavlík [-] ) , L. Krajník [-] (79. P. Nesládek [-] ) , F. Lamač [-] (84. Z. Štrupl [-] ) , J. Kováč [-] (71. R. Balog [-] ) , M. Mihalík [-] , R. Kubina [-] (82. Z. Vavrek [-] ) , J. Ryba [-] , D. Ubry [-] , M. Kubišta [-]

TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - D. Slezák [-] (51. P. Švihovec [-] ) , P. Peroutka [-] , P. Lédl [-] - J. Mikoláš [-] , S. Grohman [-] , V. Jung [-] , B. Fikart [-] , J. Žídek [-] - D. Suk [-] , M. Hanuš [-] (75. J. Váňa [-] )

ŽK: 22. M. Kubišta , 45. L. Procházka - 21. D. Slezák , 29. S. Grohman , 37. J. Žídek , 57. B. Fikart , 65. J. Mikoláš , 70. P. Peroutka . ČK: 81. J. Žídek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KOTEK Vladimír - KUDRNA Pavel, PRINC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.