5:4p.
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

20.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka v přestřelce obrala Tišice o dva body


Branky


14. J. Gabčo , 57. J. Gabčo , 82. M. Miřacký , 89. J. Gabčo (p.) - 3. J. Toman , 5. J. Toman , 12. M. Vostřel , 65. T. Prejzek
0

Fotbalisté obou týmů předvedli skvělou fotbalovou podívanou, ve které divákům nabídli hned osm branek. Pšovka brzy prohrávala o tři branky, ale v samotném závěru dokázala vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskové tři góly v síti Pšovky

V týmu Tišic i nadále přetrvávají problémy se složením obrany, která i tentokrát musela nastoupit v improvizovaném složení. Podle hesla "nejlepší obrana je útok" ale hosté nasadili od úvodní minuty do zápasu urostlého útočníka Tomana. A ten začal trenérovi Zámečníkovi důvěru splácet opravdu velmi rychle. Hned od začátku jej bylo plné hřiště a ve 3. minutě se před ním po kombinaci na levé straně hřiště otevřela cesta k brance a nabídnutou šancí nepohrdl. 0:1. O dvě minuty později nastala situace jako přes kopírák – tentokráte zprava – a ani napodruhé stejný hráč nezaváhal. 0:2. Ve 12. minutě se po centru Fabiána k hlavičce prodral Martin Vostřel a hlavou zvýšil na 0:3. S domácími to za tohoto stavu vypadalo velmi zle, dokázali ale brzy zareagovat. Hned ve 14. minutě se totiž prosadil tvrdou ranou hráč A-týmu Gabčo. Kromě něj se na hřišti objevili i další hráči áčka (Šimandl, Jenč) a nová posila z Botafoga Mělník Dudok. Celkem se sestava domácích oproti minulému zápasu ve Všestudech změnila hned na 6 pozicích. Po rušném začátku se hra vyrovnala a za zaznamenání stojí jen rána Prejzka, která těsně minula pravou tyč.

Hattrick Gabča znamená vyrovnání

Domácí tým ale tentokrát (narozdíl od mnoha předchozích zápasů) nic nezabalili a hrozil hlavně ze standardních situací, na které měl v tomto zápase Gabča. Ten v 57. minutě z trestného kopu zkorigoval na 2:3. I nadále ale Tišičtí hráli útočný fotbal, který se musel líbit. Lauda chtěl z těžkého úhlu překvapit brankáře, ale minul. V 65. minutě Novák vysunul Prejzka, a ten levačkou k bližší tyči nedal gólmanovi šanci. 2:4. V další šanci po sklepnutí Karlíka přestřelil Novák a stejně se vedlo o chvíli později i Laudovi. Definitivní pojistku mohl přidat střídající Kasal, jeho ránu však vyrazil brankář a následná dorážka šla nad. To už byla na hřišti černá perla domácích - dorostenec Miřatský. A právě ten v 82. minutě při svém prvním startu za muže snížil na rozdíl jediné branky. Odpovědět mohl Prejzek, jeho průnik ale skončil těsně vedle. V 85. minutě se proti dalšímu trestnému kopu blýskl Hádek, který vytáhl dělovku Gabča nad břevno. V 87. minutě se domácí útočník prodral do vápna, kde byl dle sudího faulován Hádkem. Ten obdržel červenou kartu a následné Gabčově penaltě tak musel čelit záložník Lauda. Tomu domácí střelec nedal šanci. Šlo se tak do penaltového rozstřelu, ve kterém byli opět úspěšnější domácí a připsali si tak bonusový bod.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: Na utkání jsme se těšili a od začátku to bylo na naší hře znát. S prvním poločasem jsme spokojeni, ve druhém jsme se snažili hru zklidnit. Domácí se chytli za pomoci standartních situací, kterých bylo na můj vkus až příliš mnoho. Penalta byla dle mého názoru odpískána správně, vyloučení bylo hodně přísné. Mrzí mě, že na takto důležitý zápas nebyl delegován zkušenější rozhodčí, který by si jistě s plynulostí hry poradil lépe.



Sestavy


FK Pšovka Mělník B
M. Jenč [-] - L. Krejčík [-] , J. Gabčo [-] , M. Král [-] (46. T. Frajman [-] ) , M. Král [-] , L. Dudok [-] , M. Hyka [-] (75. M. Miřacký [-] ) , D. Šesták [-] , J. Šimandl [-] , L. Kettner [-] , F. Drápal [-]

TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - P. Štěpán [-] , T. Brzoň [-] (80. P. Driml [-] ) - P. Lauda [-] , M. Novák [-] - T. Prejzek [-] - D. Fabián [-] (72. L. Kasal [-] ) , J. Veselý [-] , M. Vostřel [-] , J. Toman [-] (53. Š. Karlík [-] ) , J. Dokoupil [-]

ŽK: 29. D. Šesták , 75. L. Krejčík , 90. J. Gabčo - 33. M. Novák , 56. J. Veselý , 63. J. Dokoupil , 70. P. Lauda . ČK: 88. M. Hádek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: CHLÁDEK Michal - TICHÝ Lukáš, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.