2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

19.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš narazila ve Vehlovicích


Branky


0

Překvapivý výsledek se urodil ve Vehlovicích. Ve velké formě hrající hosté, kteří dosud zaznamenali plný bodový zisk, se totiž museli sklonit před zachraňujícím se domácím celkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Hosté k zápasu přicestovali bez svého trenéra Blahoslava Urbance, ale i tak s jasným cílem - potvrdit formu a zvítězit. Vehlovice v minulém kole odehrály vyrovnanou partii s Vojkovicemi, na body to ale nestačilo. A protože jich na svém kontě před zápasem domácí měli jen 15, museli jít do zápasu také s cílem plného zisku. První půlhodina zápasu vyšla o něco lépe hostům, kteří se tlačili do útoku a vypracovali si i některé zajímavé situace před domácí brankou. Překážkou jim ale byl domácí gólman, který za svá záda míč nepustil. Poradil si s krásnou střelou Franze i s velmi aktivním Žákem. Prosadit se mohl také Mündl, ale jeho zakončení postrádalo přesnost. Po neproměnění těchto příležitostí se obraz hry poněkud změnil, hostům se přestala dařit kombinace a hra se změnila spíše v nakopávanou a velký boj. Žádný gól z toho tedy už nebyl a první půle gól nenabídla.

Domácí jdou do trháku

Úvod druhé půle nenalezl hostující tým v nejlepším rozpoložení, čehož dokázaly Vehlovice bleskově využít. Hned ve 47. minutě se totiž dostal k míči nejlepší domácí střelec Chorvát a přesnou křížnou střelou otevřel skóre. Hosté se sice snažili skóre vyrovnat, jejich hra ale ani zdaleka nedosahovala parametrů z úvodu zápasu a domácí gólman byl prakticky bez práce. Jedinou výjimkou snad byly šance Žáka a Pilaře, ale ani jeden ze jmenovaných nedokázal trefit branku. Zato domácí tým pracoval až do konce spolehlivě a odměnou mu byla pojistka v 85. minutě. To se sám před brankáře Kaula dostal Vihan a se štěstím ho překonal. Upravil tak skóre do konečného stavu 2:0, který je pro Vehlovické velkou vzpruhou do dalších bojů o záchranu.



Ohlasy k zápasu


TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Hosté v tomto zápase měli celkově více ze hry, ale nám se dnes poctivou hrou podařilo celek Libiše porazit. A myslím, že zaslouženě!

TJ Sokol Libiš B
Martin Pazdera - kapitán: Byl to přesně takový zápas, kdy se nedaří a přijde po dobrých výkonech tvrdé vystřízlivění! Věřím ale, že se oklepem, sedneme si na zadek a příští týden doma porazíme Všestudy! Těžko se hledá nejlepší hráč, ale snad jedině Míra Žák byl celý zápas velice aktivní a chtěl něco s výsledkem udělat! Musím uznat, že domácí dnes chtěli víc a vítězství si zasloužili!



Sestavy


TJ Liaz Vehlovice
P. Marek [-] - J. Novák [-] (81. J. Brejša [-] ) , J. Vališ [-] , V. Štauber [-] , J. Najman [-] - J. Mašek [-] (78. P. Vihan [-] ) , I. Přáda [-] , P. Procházka [-] , V. Přáda [-] - D. Chorvát [-] , L. Feigl [-] (64. K. Benda [-] )

TJ Sokol Libiš B
V. Kaul [-] - M. Novák [-] , F. Míšek [-] (85. M. Bláha [-] ) , M. Žák [-] , A. Mráz [-] , M. Pazdera [-] , D. Fajt [-] , J. Franz [-] , R. Pilař [-] , F. Mündl [-] , J. Ryšlavý [-]

ŽK: 62. J. Novák - 44. F. Mündl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VÁŽAN Radek - VÁŽAN Patrik, PRINC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.