Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

18.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tišice konečně vítězí za tři body


Branky


0

Až na třetí jarní pokus dokázaly Tišice zvítězit po 90 minutách hry. Ve Veltrusech si hosté poradili naprosto jednoznačně a vypadá to, že se opět začínají rozjíždět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tišice útočí hned od začátku

Od prvních minut Tišičtí předváděli, že chtějí utnout sérii dvou remíz a konečně na jaře naplno bodovat. Hostujících hráčů bylo plné hřiště, ale v první šanci pálil Novák vedle. Ve druhé stejný hráč jemným centrem našel hlavu Dokoupila a skóre už se měnilo. 0:1. V 10. minutě Brodského hlavička znamenala slušný závar před domácí brankou, další gól ale nepadl. O poznání nebezpečněji se jevil brejk Tomana, který po zasekávačce nastřelil levou tyč. Díky skvělému prostrčení Laudy se ve 20. minutě Toman znovu řítil osamocen na gólmana a tentokráte jej bezpečně prostřelil. 0:2. Ve 22. minutě mohl korigovat výsledek aktivní Dinka, ale pozorného Hádka neprostřelil. V téže minutě se prodral do střelecké pozice Novák, nezištně přistrčil Prejzkovi a ten uklidil balón do sítě potřetí. 0:3. Ve 41. minutě mohl po pohledné akci navýšit skóre Dokoupil, v rozhodující chvíli si ale šlápl na míč, a tak svůj druhý gól v zápase nepřidal a do kabin se šlo za tříbrankového náskoku hostujícího celku.

Bezproblémová kontrola výsledku

I začátek druhého poločasu patřil zelenobílým – nejprve Fabián po rohu mířil vedle, následně Novák podnikl sprinterský souboj s obranou domácích, a ač sám faulován, zakončil brankou. 0:4. Další šance neproměnili i díky skvělým zákrokům brankáře Nádeníka Toman, Dokoupil a po závaru Novák. V 72. minutě měli šanci na korekci stavu i domácí, nařízenou penaltu ale neproměnil Melišík. V 74. minutě se do sólového úniku prodral Vostřel a blafákem nedal gólmanovi šanci. O minutu později se nešťastně zranil Michal Vítovec a 20 minut se čekalo na sanitku, která hráče odvezla s natrženým lýtkovým svalem. I po nucené přestávce se do útoku tlačili výhradně hosté, ale další šance Nováka, Laudy a Vostřela, který skvělým sólem udělal z bránících protihráčů statisty, zůstaly nevyužity. To však Tišice nemuselo mrzet, jelikož zvítězily přesvědčivě 0:5. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: Na rozdíl od zápasu s Počaply se nám dařilo kombinačně a pohledné akce jsme proměnili v pěkné góly. Herně jdeme nahoru, i když k podzimní pohodě ještě kousek schází. Velkou kaňkou zápasu jsou obě dlouhodobá zranění – Brodský vykloubený prst a Vítovec sval



Sestavy


AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - O. Packa [-] , L. Smetana [-] , P. Kubata [-] (60. J. Šnajdr [-] ) , R. Soudský [-] , M. Macek [-] (30. M. Melišík [-] ) , F. Hofman [-] , M. Šváb [-] , T. Dinka [-] , P. Firoň [-] (70. E. Lukášek [-] ) , A. Krejza [-]

TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - M. Brodský [-] (55. M. Vítovec [-] ) , P. Štěpán [-] , T. Brzoň [-] - M. Novák [-] , P. Lauda [-] - T. Prejzek [-] (65. M. Vostřel [-] ) - J. Veselý [-] (50. D. Fabián [-] ) , J. Dokoupil [-] , P. Driml [-] , J. Toman [-] (72. T. Kopejska [-] )

ŽK: 43. P. Kubata .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: EDER Oldřich - NĚMEČEK Libor, PIXA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.