J. Hovorka 43.
M. Vrábel 50. (p.)
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

18.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obříství získalo cenné body proti Beřkovicím


Branky


43. J. Hovorka , 50. M. Vrábel (p.)
0

Pomalu, ale jistě, se odpoutávájí od pásma sestupu hráči Obříství. Pomáhají jim k tomu zejména domácí utkání, ve kterých se jim daří náramně. Tentokrát si vyšlápli na Dolní Beřkovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak Beřkovic bez gólu

Po nemoci se vrátil na lavičku domácích trenér Libor Tichota a domácí si chtěli na domácím hřišti připsat další body zaručující záchranu. Dolní Beřkovice přijely v silné sestavě s cílem navázat na výhru nad Dolany z minulého kola. A zápas také začali hosté jednoznačně lépe, první půlhodinu lépe kombinovali, svého soupeře mačkali, gól ale vstřelit nedokázali. Nepomohly ani standardní situace, které z tlaku pramenily, jelikož domácí obrana řízená gólmanem Králem tentokrát pracovala velmi spolehlivě a nedopustila se žádné větší chyby. Naopak to byli domácí, kdo dokázal jedné ze standardek využít ke vstřelení první branky zápasu. Jejím střelcem byl kdo jiný než Hovorka, který se postavil ke střele a využil zaváhání brankáře Štěpánka, který očekával střelu do prostoru za zdí. Druhá tyč tak zůstala úplně volná a míč skončil v síti. 1:0. Tento gól ze 43. minuty také dal podobu konečnému poločasovému výsledku. 

Obětavá obrana Obříství

Poločasové vedení bojovnému domácímu týmu hrálo do karet. Jeho hráči se tak podle očekávání nikam nehnali, výrazně zjednodušili hru a snažili se připustit co nejméně problémů před vlastní brankou. Vůbec žádné problémy nedopustil Beran, který odpálil míč v 50. minutě co nejdál od vlastní branky. Stíhat se ho vydal rychlý Hovorka, což provedl tak skvěle, že hostující obránce Pexa zahrál rukou ve vlastním pokutovém území a sudí Slavkovský nařídil pokutový kop. Jeho rozehrání se úspěšně zhostil Vrábel a zdvojnásobil náskok svého týmu. Zbytek druhého poločasu přinesl zoufalou snahu hostů a snížení, jejich útoky ale zastavovala důrazná obrana Obříství. Ta nakonec odolala až do závěrečného hvizdu a kromě vítězství si tak připsala i čisté konto.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Naše hra dnes nebyla moc dobrá, ale kluci opět ukázali, že umí zabojovat a vítězství si vlastně sami vydřeli. Za to jim patří velký dík. Škoda, že kluci více nezabojovali i minulý týden, když jsem chyběl.

TJ Sokol Dolní Beřkovice
Jiří Kadlec - zraněný hráč: Z naší strany alibistický výkon o ničem, každý se bojí vzít zodpovědnost na sebe. Ze hry jsme si vypracovali jen jednu šanci, a to je málo. Nikdo nebyl nebezpečný, že by s ním měl soupeř problémy. Trochu pomohl příchod Patery, stejně jako v předchozích dvou utkáních, který zatlačil na branku soupeře. I tak se dala uhrát remíza, ale dvakrát jsme inkasovali, poprvé z trestňáku, podruhé z penalty. Myslím, že soupeř by taky gól ze hry nedal.



Sestavy


TJ Sokol Obříství
F. Král [-] - M. Vrábel [-] , J. Vondrák [-] , J. Hašourek [-] , P. Beran [-] - P. Litera [-] , L. Tichota [-] (69. P. Verbíř [-] ) , S. Chvátal [-] (80. R. Novák [-] ) , P. Herynk [-] , J. Šulc [-] - J. Hovorka [-]

TJ Sokol Dolní Beřkovice
P. Štěpánek [-] - J. Žižka [-] , M. Pexa [-] (58. J. Chabada [-] ) , J. Abrahám [-] , P. Pavlus [-] - A. Vu Nhat [-] , J. Trubička [-] , J. Hájek [-] , J. Těmín [-] - J. Kaňka [-] , M. Dvořák [-] (65. P. Patera [-] )

ŽK: 21. J. Vondrák , 73. J. Hašourek - 53. J. Hájek , 68. J. Chabada .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: SLAVKOVSKÝ Marian - KOTEK Vladimír, MOŠKO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.