2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

17.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všestudy si v derby poradily s Veltrusy


Branky


0

Zajímavé derby před velmi dobrou diváckou kulisou přineslo vítězství domácího celku, který si tak připsal první jarní body. Hosté naopak na skalp Pšovky nenavázali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový gól Všestud

Opět bez svého tvůrce hry Růněho nastoupili k třaskavému derby na domácí ploše fotbalisté Všestud. Soupeřem jim byly nedaleké Veltrusy, které bojují o záchranu, ale v minulém kole braly 3 body proti tabulkově mnohem lépe postavené Pšovce B. Do sestavy hostů navíc přibyl velezkušený Melišík. Domácí ale do zápasu vlétli jako uragán a skóre se měnilo jen pár vteřin po úvodním hvizdu sudího Kotka. Jen pár dotyků stačilo Všestudům k centru z pravé strany, ke kterému se dostal Loškoski a přesně zakončil. 1:0. Tlak domácích ani po rychlé brance nepolevoval a obrana Veltrus měla plné ruce práce. Další gól však již Všestudy nepřidaly, a to zejména zásluhou výborně chytajícího brankáře hostí Nádeníka. Po přežití úvodního tlaku se začali osmělovat i hosté, ale k vážnější šanci to nevedlo, na čemž měla velkou zásluhu nově utvořená stoperská dvojice domácích Martin Samek - Koudelka. Na další branku si tak diváci museli počkat až do 42. minuty a pro většinu z nich to byla radostná událost. Trefil se totiž domácí Janíček, který se na levé straně uvolnil a překonal brankáře Veltrus. 2:0.

Skóre se už nemění

Již v průběhu první půle udělali hosté jednu změnu v sestavě, když se na hřiště místo Bittnera dostal Prantl a v poločasové přestávce provedl trenér Podskalský další dvě změny. Hru svého týmu se pokusili oživit Kubata s Fironěm. Kýžený efekt se ale nedostavil a byli to opět domácí, kteří zkušeně drželi míč a dostávali se i do střeleckých příležitostí. Ty ale zůstávaly nevyužity, a tak bylo nejzajímavějším okamžikem druhé půle zřejmě vyloučení hostujícího Prantla, který dvakrát zadržel soupeře za dres a v 75. minutě tak byl po dvou napomenutích vyloučen. Závěr zápasu už se jen dohrával. Veltrusy si tak v boji o záchranu tentokrát nepolepšily, zato Všestudy slaví zasloužené vítězství v derby 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Před početnou návštěvou 130 diváků jsme derby začali výborně a hned po pár vteřinách šli do vedení. V zápase jsme byli lepším týmem a je jen škoda, že jsme fanoušky nepotěšili více brankami.




Sestavy


SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - K. Závacký [-] , R. Samek [-] , P. Koudelka [-] , M. Samek [-] - M. Švancara [-] , J. Polák [-] (52. Š. Reľovský [-] ) , A. Loškoski [-] , M. Hakl [-] - F. Janíček [-] , V. Podivínský [-]

AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - O. Packa [-] (79. E. Lukášek [-] ) , L. Smetana [-] , M. Melišík [-] , L. Balzer [-] , A. Krejza [-] (46. P. Firoň [-] ) , F. Hofman [-] (46. P. Kubata [-] ) , M. Šváb [-] , T. Dinka [-] , J. Bittner [-] (21. J. Prantl [-] ) , R. Soudský [-]

ŽK: 19. A. Loškoski , 22. M. Hakl , 44. M. Švancara - 39. J. Prantl , 43. O. Packa , 52. L. Balzer . ČK: 75. J. Prantl .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: KOTEK Vladimír - MOŠKO Jan, REMENEC Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.