1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

17.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tišice nedokázaly vstřelit ani branku


Branky


0

Ani na druhý pokus nedokázali fotbalisté vedoucích Tišic v jarní části sezony zvítězit. Díky úspěšné exekuci pokutových kopů je ale ztráty příliš mrzet nemusí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podrobnosti připravujeme...



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: Hosté přijeli se zdržovací taktikou pro bod a to jim i díky benevolenci rozhodčího vyšlo. Nedokázali jsme se prosadit přes zhuštěnou obranu a naší hře neprospěl ani nerovný terén, na který se ovšem nemůžeme vymlouvat. Doufám, že v příštím zápase ve Veltrusech zlomíme jarní remízové prokletí!

TJ Sokol Horní Počaply
Martin Plicka - vedoucí mužstva: Dali jsme si za cíl hrát ze zajištěné obrany, to byl základ naší hry. Toto splnil tým na 100 % s plným nasazením. Na to, že jsme hráli na domácí půdě s momentálně vedoucím celkem OP jsme odehráli dle mého názoru rovnocennou partii.



Sestavy


TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - M. Brodský [-] , P. Štěpán [-] , M. Vítovec [-] , T. Brzoň [-] - M. Novák [-] , Š. Karlík [-] (46. J. Toman [-] ) , P. Lauda [-] (55. L. Kasal [-] ) - T. Prejzek [-] - M. Vostřel [-] (73. J. Dokoupil [-] ) , D. Fabián [-] (55. J. Veselý [-] )

TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - P. Lédl [-] , D. Slezák [-] - P. Dohnal [-] , S. Grohman [-] , B. Fikart [-] , J. Žídek [-] , J. Mikoláš [-] , M. Dohnal [-] (67. J. Petera [-] ) - M. Hanuš [-] (87. J. Plíhal [-] ) - M. Rigo [-]

ŽK: 60. M. Brodský , 85. M. Novák - 45. S. Grohman , 51. J. Žídek , 57. P. Dohnal . ČK: 90. S. Grohman .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HAMPL Miroslav - MOŠKO Jan, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.