3:4p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 14:30

16.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tišice na úvod jara ztratily bod ve Mšeně


Branky


66. J. Vaněk , 78. P. Dvorný , 83. V. Závěšický (p.) - 48. Š. Karlík , 61. M. Novák , 84. P. Lauda
0

Po bezbrankové první půli jistě nikdo nečekal, že se utkání strhne v takovou gólovou přestřelku. Úvodní dvě branky vstřelili favorizovaní hosté, ale Mšeno dokázalo odpovědět, a tak se body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Mšena bez gólového vyjádření

Opět i s navrátilcem Petrem Dvorným v sestavě vyrukoval na svého soupeře tým ze Mšena. Domácí se lídra tabulky vůbec nezalekli a úvod zápasu se odehrával jednoznačně v jejich režii. Hostující obrana totiž nedokázala zachytávat rychlé akce svého soupeře a ten se tak snadno dostával do blízkosti Hádkovy branky. Ztroskotával ale na nepřesnostech při finální přihrávce nebo při zakončení. Největší šancí pohrdnul Stejskal, který v 10. minutě ve skluzu nedokázal míč vtěstnat do prostoru branky. Z ojedinělé šance zahrozili i Tišice, jejich kapitán Novák ale z dobré pozice ve 25. minutě nevystřelil vůbec dobře. V dalším průběhu první půle se pak hra uklidnila a zápas se odehrával mezi oběma vápny. Poločasový výsledek 0:0 tak byl přívětivější pro Sokol Tišice.

S góly se roztrhl pytel

Na co diváci čekali celý první poločas, povedlo se hned po 3 minutách druhé půle a domácí příznivci z toho radost vůbec neměli. Tišicím se totiž výborně povedl rohový kop, který rozehrál Kasal, hlavou zakončil Brodský a dorazil Karlík. 0:1. Hned vzápětí mohl vyrovnat domácí Šledr, ale jeho přímý kop pouze orazítkoval tyč. Šance střídala šanci a zvýšit vedení hostů mohl nejlepší střelec soutěže Prejzek, který ale v úniku kromě brankáře obstřelil i tyč. Zvýšit se ale nakonec přeci jen povedlo, a to po pěkné akci trojice Toman - Prejzek - Novák, kdy posledně jmenovaný chytrým lobem přehodil bezmocného brankáře. Hráči Mšena se však náhlým nepříznivým vývojem nenechali zaskočit a kontrovali zásluhou Vaňka, který přesně zakončil zpětnou přihrávku z pravé strany. Vyrovnání přišlo v 78. minutě, kdy gólman Hádek možná trochu podcenil standardní situaci Dvorného, která tak skončila až v síti. O 5 minut později byl obrat dokonán - nařízený pokutový kop proměnil Závěšický. I hostující celek ale prokázal psychickou sílu a hned za minutu vyrovnal akrobatickým způsobem Lauda. V závěru ještě stojí za zmínku výbuch Daniela Kolumpka, který mimo hru nakopl Prejzka a musel pod sprchy. Utkání tak stejně jako na podzim dospělo do penalt, ve kterých byli tentokrát i s přispěním úspěšného zákroku gólmana Hádka úspěšnější hosté a berou tak 2 body za výhru 3:4 po penaltách.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér: Mrzí mě, že jsme ztratili zápas 6 minut před koncem. Vzhledem k průběhu zápasu je remíza asi zasloužená, ale bod navíc jsme si podle mne zasloužili více my. Na to se ale nehraje a bod navíc si díky lépe kopnutým penaltám odvezli hosté. I tak jsem s předvedenou hrou a výsledkem spokojen a za předvedený výkon musím všem poděkovat.

TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: První poločas jsme prospali zimním spánkem, naštěstí naši laxnost domácí nepotrestali. O přestávce jsme si v kabině ujasnili pár věcí a do druhé půle vstoupili dle mých představ. Vedení 2:0 nás ale ukolébalo a domácí zaslouženě vyrovnali a navíc strhli vedení na svojí stranu. Vzápětí se nám podařilo vyrovnat a zápas skončil dle mého názoru spravedlivou remízou. V penaltové loterii jsme si od domácích vzali zpět bod z podzimního zápasu v Tišicích. Doufám, že v příštím zápase předvedeme 100% výkon a potěšíme domácí fanoušky včetně Ultras, kteří dnes i přes nepřízeň počasí a velkou vzdálenost neváhali přijet podpořit hráče, za což jim patří dík.



Sestavy



TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - P. Štěpán [-] , T. Brzoň [-] , M. Vítovec [-] , M. Brodský [-] - P. Lauda [-] , M. Novák [-] , Š. Karlík [-] (53. J. Toman [-] ) - T. Prejzek [-] - D. Fabián [-] (72. J. Veselý [-] ) , L. Kasal [-]

ŽK: 41. M. Novák , 77. M. Hádek , 82. J. Veselý . ČK: 87. D. Kolumpek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - NĚMEČEK Libor, ŠTOLBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.