2:2
(1:2)
15. J. Vítek
23. P. Boháč (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 10:15

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Souboj prvního s druhým vítěze neměl


Branky


36. R. Procházka , 93. R. Procházka - 15. J. Vítek , 23. P. Boháč (vl.)
0

Nová Ves chtěla potvrdit své postavení v tabulce a Mladé porazit. Stejný záměr, tedy vyhrát, ale měli i hosté. Před velmi slušnou diváckou návštěvou a bouřlivější atmosférou nakonec skončil zápas nerozhodně, když v poslední minutě vyrovnal skóre utkání Procházka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší Mladé zaslouženě vedlo

Na okresní poměry se v Nové Vsi sešlo spoustu fanoušků, ale i například hráčů z jiných klubů. Počasí bylo ideální v kontextu dopoledního času, ve kterém lídr tabulky své zápasy hraje. K utkání obě mužstva přivedla trojice delegovaných rozhodčích, což také napovídalo o důležitosti samotného zápasu. V prvním poločase mohli být spokojenější fanoušci hostů. V 15. minutě dostal Schuster pěkný míč od Šafraty, centrem hledal Vítka, jeho hlavičku ještě zázračně domácí brankář Pavel vyrazil, od něj se dostal míč ke Kolářovi, který na nic nečekal, hned vrátil míč do vápna a Vítek rybičkou k tyči dával na 1:0 z pohledu Mladého. Ani ne o deset minut později to bylo již o dvě branky. Schuster přesprintoval domácí obránce, počkal si na náběh Lískovce, posunul mu balon a Lískovec zpoza vápna vystřelil. Jeho střela byla dvakrát tečovaná do protipohybu Pavla, který tak neměl šanci zasáhnout – 0:2. Nová Ves utkání ale nezabalila a ve 36. minutě využil dobré přihrávky mezi hostující obránce Procházka a snížil – 1:2. O poločase musel trenér Pekárek svým hráčům náležitě vyčinit, protože takhle by těžko zápas vyrovnali. 

V infarktovém závěru vyrovnal Procházka

Bohužel ve druhém poločase se moc pohledný fotbal nehrál. Oba týmy hrály sice s maximálním nasazením, ale chyběla přesnost. Střela Holého zkraje poločasu se mezi tři tyče nevešla. V 54. minutě poslal Šafrata míč do běhu skvěle hrajícímu Schusterovi, jenž centroval na Vítka, jehož hlavičku však Pavel vyrazil na roh. I další střelu hostů měl na svědomí agilní Vítek, ale Pavel si s jeho nedůraznou střela v klidu poradil. Utkání plynulo dál bez šancí na obou stranách, za to s mnoha důraznými zákroky za hranicí pravidel – na obou stranách. Rozhodčí Brejník velmi dobře rozdával karty nejen za fauly, ale i za komentáře všech zúčastněných. V 85. minutě přišla dokonce karta červená. Nejednalo se ale o žádný likvidační zákrok. Pavel byl u míče později než Vítek, jenž si kolem něj píchnul míč a Pavel ho nohama podrazil. Do brány tak musel Janeček a nutno podotknout, že perfektně četl hru a jeho nákopy byly velmi užitečné při závěrečném tlaku domácích. O dvě minuty později se ale stav hráčů v poli srovnal. Pod sprchy šel po druhé žluté kartě Kolář za ruku, což bylo možná trochu přísné vyloučení. Nicméně nic nenasvědčovalo tomu, co se stalo v posledních chvílích utkání. Po takové trmě vrmě před Jakovljevičem (který podle názoru hostů i některých domácích hráčů již držel míč v rukou a byl faulován) se prosadil podruhé v utkání Procházka a stal se hrdinou domácích fanoušků a kdo ví, možná vstřelil rozhodující branku v cestě za výhrou v Okresním přeboru.



Ohlasy k zápasu



SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Myslím, že jsme odehráli hodně slušný zápas. Většinu času jsme vedli. Ves nám vyrovnala snad v 90+3 a ještě tak nějak.. Nevím úplně přesně jak to tam bylo, asi cítíme trochu křivdu, ale je to fotbal a OP. Za svůj výkon se nemusíme stydět, když hlavně v první půli jsme byli jasně lepší. Na hřišti jsme odevzdali maximum a jestli Ves vyrovnala podle pravidel nebo ne, jestli si remízu zasloužili nebo ne? To už musí posoudit jiný, nám nezbývá nic jinýho než jim pogratulovat k postupu



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
F. Pavel [-] - J. Kohout [-] , E. Janeček [-] , D. Holzer [-] , P. Boháč [-] - B. Češka [-] , P. Janovský [-] , Z. Holý [-] - V. Brožka [-] (75. R. Šejba [-] ) - V. Neumann ml. [-] , R. Procházka [-]

SK Mladé
J. Jakovlevič [-] - T. Brozman [-] , Š. Pařízek [-] , A. Kolář [-] , J. Šťastný [-] - T. Kočvara [-] , M. Lískovec [-] (67. M. Drábek [-] ) , K. Tondr [-] , M. Schuster [-] (75. V. Moudrý [-] ) , V. Šafrata [-] - J. Vítek [-] -

ŽK: 35. R. Procházka , 70. J. Kohout , 79. P. Boháč , 82. V. Neumann ml. - 32. A. Kolář , 65. Š. Pařízek , 72. J. Šťastný , 78. V. Moudrý , 80. V. Šafrata . ČK: 85. F. Pavel - 87. A. Kolář .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Brejník Aleš - PILEČEK Josef, HRUŠKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.