0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:30

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mladému vyschnul střelecký prach


Branky


0

Atraktivní podívanou slibovalo sobotní odpoledne v Mladém, kam zavítal dobře poskládaný tým Boršova. Bohužel pro diváky oba týmy navázaly na své poslední výkony a branka v utkání nepadla žádná. Mladé skórovalo ve čtyřech jarních utkáních pouze jednou! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách zůstaly nevyužity

S velkou chutí vstoupily do zápasu oba týmy a hrál se rychlý, důrazný fotbal. Po několika nedotažených brejkových situacích v podání hráčů Boršova přišla jedna povedenější. Dobře nabíhající útočník Boršova Müller se uvolnil od bránících hráčů a přízemní střelou vyzkoušel pozornost Jakovljeviče. Ten se s tímto pokusem poradil, ale vyrazil o přímo k nohám boršovského hráče, jehož střelu na poslední chvíli zablokoval Šťastný. Uběhla jen pár minut a brankář Mladého mohl opět děkovat Šťastnému. Jakovljevič byl již překonán, ale na brankové čáře se objevil znovu výborně postavený Šťastný. Poté se osmělili i hráčí domácího celku. Konkrétně s dobrou formou hrající Schuster, který dělal svými náběhy i přihrávkami velké starosti boršovské obraně. Jedna z jeho přihrávek mířila ideálně na Moudrého, před kterým byl pouze brankář Machata. Moudrého střela orazítkovala však pouze tyč. V prvním poločasu se již nic zajímavého nestalo.

Ani ve druhém dějství se branky diváci nedočkali

I do druhého dějství nastupovali hráči obou celků za krásného slunečného počasí. Tempo utkání bylo sice dobré, ale fotbal se hraje na góly a ty stále nepřicházely. Hráči Boršova i Mladého se o střelbu sice pokoušeli, ale ta byla většinou nepřesná nebo se jednalo střely z úctyhodné vzdálenosti. Z hostů nejvíce zlobil Pícha, z domácího celku Moudrý, který si pohrál s obranou i brankářem Machatou a míč dovedl za brankovou čáru – bohužel mimo vymezený prostor branky. Po jedné šanci na obou stranách ještě zlikvidovali oba brankáři. Jakovljevič chytil střelu přímo z rohového kopu, Machata vychytal z úhlu střílejícího Miloše Schustera. Utkání tak nakonec dospělo ke spravedlivé remíze.  



Ohlasy k zápasu


SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Trápí nás proměňování brankových příležitostí, což se bohužel opět potvrdilo. Myslím si, že na hru se dalo dnes koukat, ale ty nevstřelené góly nás strašně brzdí.

FK Boršov nad Vltavou
Petr Trefný (trenér Boršova): Od první do poslední minuty to bylo vyrovnané utkání. Šance se střídaly na obou stranách a čekalo se, že kdo vstřelí branku vyhraje. Gól nicméně nepadl a na konci utkání jsme se shodli i s trenérem domácích Tondrem, že ta remíza je asi spravedlivá. Černou kaňkou v utkání bylo zranění Pokorného.



Sestavy


SK Mladé
J. Jakovlevič [-] - A. Kolář [-] , J. Šťastný [-] , Š. Pařízek [-] , T. Brozman [-] - M. Schuster [-] , V. Materna [-] (60. J. Kudlata [-] ) , K. Tondr [-] , V. Šafrata [-] , T. Kočvara [-] (76. P. Schuster [-] ) - V. Moudrý [-] -

FK Boršov nad Vltavou
L. Machata [-] - M. Pícha [-] , F. Pokorný [-] (74. R. Kofroň [-] ) , T. Müller [-] , J. Šefčík [-] , V. Anderle [-] , L. Soukup [-] , L. Fessl [-] , P. Češka [-] , F. Filištein [-] , V. Čuřík [-] (46. L. Komrska [-] )

ŽK: 31. J. Šťastný , 43. K. Tondr - 74. L. Soukup , 86. J. Šefčík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - FRIED Jan (N), TOMEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.