1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra opět zhasla, tři body putují do Rumburka


Branky


78. M. Čapek - 65. V. Honců , 77. P. Havel , 81. P. Havel
0

V souboji dvou celků, které na jaře neoplývají oslnivou formou, se radovali rumburští fotbalisté.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly, góly chyběly

Na hřišti, které je v blízkosti řeky Labe, se střely dva týmy, kterým se na jaře bodově moc nedaří. Tipovat favorita bylo před utkáním docela těžké, oba celky v tabulce dělily pouhé dva body. Na podzim padlo v Rumburku pět branek, tehdy domácí porazili Velké Březno 3:2. V prvních 45 minutách se diváci branky nedočkali. Šance byly na obou stranách, více jich mělo Velké Březno. Ale střelci nebyli v úvodním poločase v kondici, prim hrály obrany v čele s oběma brankáři.

Rumburk udeřil hned třikrát

Po změně stran se na úvodní trefu celého utkání čekalo do 65. minuty. A radoval se Rumburk. V 65. minutě se ve vápně prosadil Honců a míč doslova dotlačil do domácí sítě. Tento zásah určil další ráz sobotního duelu. Na rumburské kopačky se vkral klid a hosté začali dobře kombinovat. Naopak Velkému Březnu spadla psychika na bod mrazu. A rozhodně jim na pohodě nepřidala 77. minuta. To se prosadil záložník a nejlepší rumburský střelec Patrik Havel. O minutu později ale Jiskra přeci jen vykřesala jiskru naděje. Po chybě hostující obrany se prosadil Matěj Čapek a na světelném ukazateli naskočil stav 1:2. Jenže za další tři minuty domácí opařil znovu Patrik Havel. Hostující středopolař prostřelil Bičištěho tvrdou střelou přes celou bránu. Po zbytek utkání se už nic zajímavého nestalo, tři body si tak odvezl Rumburk. A nutno dodat, že zaslouženě. A co to znamená pro vývoj v tabulce? Rumburk má 37 bodů, je osmý a může zabojovat o sedmé místo. Velké Březno je se ziskem 32 bodů desáté, na devátý Mojžíř ztrácí jeden bod. V posledním kole jede Velké Březno na hřiště posledních Hostovic, Rumburk se rozloučí se sezónou domácím duelem proti TJ Mojžíř.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Velké Březno
Vincenc Jirkovský, trenér Jiskra Velké Březno: "Naše jarní výkony se opakují. V utkání si vytvoříme šance, proti Rumburku to bylo hlavně v prvním poločase. Ale prostě se nedaří, na hráčích leží deka, nedaří se útočníkům, Borovec i Pošík jsou prostě z formy. Opět nám chyběla řada hráčů, už aby byl konec sezóny."

FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: "Opět jsme měli problémy se sestavou a podle toho probíhal i první poločas. Ve druhém poločase jsme již domácí tým přehrávali a vytvořili si i další brankové příležitosti. A proto naše vítězství je zasloužené."



Sestavy


FK Jiskra Velké Březno
J. Bičiště [-] - L. Lapšo [-] (81. J. Coubal [-] ) , M. Čapek [-] , O. Pošík [-] , T. Barvínek [-] (67. J. Charvát [-] ) , T. Netymach [-] (46. J. Pechánek [-] ) , J. Borovec [-] , M. Valenta [-] , M. Maturkanič [-] , V. Neuman [-] , J. Kratochvíl [-]

FK Rumburk
T. Bednář [-] - M. Stodola [-] (83. M. Matulík [-] ) , J. Chlada [-] (64. V. Honců [-] ) , M. Demeter [-] , J. Hejl [-] , P. Havel [-] , P. Pilko [-] , T. Stankovič [-] , A. Zima [-] , L. Pokorný [-] , M. Trégr [-]

ŽK: 42. M. Valenta - 4. T. Stankovič , 19. A. Zima , 86. M. Trégr .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Spišák Dušan - BLÁHA Svatopluk, CVACHOUŠEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.