2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozelek nedal penaltu, pak se chlapsky vykoupil pivem


Branky


0

Fotbalisté České Kamenice v přímém boji o sedmé místo porazili Velké Březno 2:1. 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si první gól moc neužili

V České Kamenice se setkaly dva týmy, které už 4. kola před koncem mohou být v klidu. Od sestupových vod je dělí dostatek bodů, takže záchranářské starosti se jich netýkají. Přeci jen lepší formu mají na jaře svěřenci Pavla Mokráčka, naopak hostující Jiskra (i díky zranění několika hráčů) výsledkově oproti podzimu docela paběrkuje. Na podzim Česká Kamenice prohrála u Labe 0:2, měla tak hostům co vracet. V první půli se hrál vyrovnaný fotbal. Hosté byli více na míči, domácí hrozili hlavně ze standardních situacích. A v 19. minutě padla první branka. Právě po standardce se nejlépe zorientoval dobře hrající Tschakert, který prostřelil Bičištěho. Jenže za dvě minuty bylo vyrovnáno. Dokonalou hrubku vysekl Chmelík, který místo přihrávky začal na vápně kličkovat. Míč mu vypíchl Pošík a v koncovce si poradil. Do konce prvního poločasu už žádná další branka nepadla, do kabin se tak odcházelo za stavu 1:1.

Kozelek svou věštbu nesplnil

Druhý poločas jednoznačně patřil domácím fotbalistů, Velké Březno totálně vypadlo z tempa. Do vedení mohl Kamenici dostat nejstarší hráč (ale dobře hrající) Josef Kozelek. Ten už před zápasem prorokoval, že dá gól z penalty. A domácí skutečně pokutový kop kopali. Kozelek si míč postavil, jenže trefil tyč a kulatý nesmysl podél brankové čáry vyletěl ven. Po zápase se pak Kozelek pochlapil a spoluhráčům a dalším členům realizačního týmu zaplatil zhruba 50 piv. Přesto Kamenice udeřila. Po výkopu brankáře Vaňka zaváhali hostující stopeři. Mezi ně pak vletěl Černý, který zařídil vítězný zásah celého utkání. Domácí pak mohli své vedení navýšit, ale nakonec zůstalo u vítězství 2:1 pro Českou Kamenici. V tabulce tak domácí poskočili právě na sedmé místo, Velké Březno je osmé. V dalším kole doma hostí Velké Březno silné Jílové, Česká Kamenice hraje pro změnu v Mojžíři.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Pro nás je to důležité vítězství. A myslím si, že zasloužené. O ten jeden gól jsme asi byli lepší. Vycházely nám standardní situace. Ve druhé půli už jsme utkání dominovali, škoda, že nepřišly ještě další branky."

FK Jiskra Velké Březno
Vincenc Jirkovský, trenér Jiskra Velké Březno: "Podle mě jsme domácím darovali tři body. První poločas jsme odehráli dobře a měli ho vyhrát. Po příchodu z kabin jsme vypadli z tempa, hráči jakoby přestali hrát. K tomu se přidala hrubka ve středu hřiště a my nemáme ani bod. Myslím si, že to bylo rozhodně remízové utkání."



Sestavy


FK Česká Kamenice
M. Vaněk [-] - T. Tschakert [-] , P. Vaněk [-] , J. Kozelek [-] (83. M. Hazdra [-] ) - J. Chmelík [-] (40. J. Vindyš [-] ) , P. Kozelek [-] (68. J. Šimek [-] ) , J. Šimek [-] , M. Jírava [-] - A. Hodač [-] , F. Černý [-] - F. Louda [-]

FK Jiskra Velké Březno
J. Bičiště [-] - D. Králíček [-] , M. Čapek [-] , V. Neuman [-] , L. Lapšo [-] , T. Cimpl [-] , M. Svoboda [-] (78. J. Borovec [-] ) , O. Pošík [-] , J. Coubal [-] (85. J. Kmoníček [-] ) , M. Maturkanič [-] , J. Pechánek [-]

ŽK: 77. J. Šimek - 70. O. Pošík , 80. J. Pechánek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Smreček Ladislav - VYDRA Jiří, ČERVENÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.