2:1
(2:0)
56. D. Greé
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Trmice statečně bojovaly. Bez bodové odměny


Branky


0

Heřmanov vyhrál podruhé v řadě a poskočil v tabulce na stříbrnou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trmice šly brzy do deseti

Ve Fojtovicích se setkaly dva celky, které hrají na špičce tabulky. Hostující trenér Pavel Čapoun měl ale velké problémy se sestavou, proti Heřmanovu měl totiž k dispozici pouze jedenáct hráčů. A za pět minut to už neplatilo, jelikož se zranil stoper Melichar a hosté tak museli zbytek zápasu odehrát o deseti hráčích. Heřmanov měl Trmicím rozhodně co vracet, když tam na podzim prohrál vysoko 1:5. Skóre otevřel již v 7. minutě domácí Vlasák po přesné přihrávce Wenzela. Ve 23.minutě se Betyár na pravé straně zbavil beka a nezištně našel Líbala, který v tísni dopravil míč za záda trmického brankáře - 2:0. Poločas se dohrál bez výraznějších šancí s mírnou převahou domácích.

Greé nakopl svůj tým

Hosté se rozhodně nevzdávali a velmi brzy snížili. To se prosadil po samostatném úniku nejlepší trmický střelec Greé a v 54. minutě to bylo 2:1. Trmice vycítily šanci. Další pěknou šanci měl Greé, pak ten samý hráč špatně vyřešil s Hrudkou akci dva na jednoho. A jelikož nepřidal ani Heřmanov nějaký ten gól, po výhře 2:1 zůstaly body ve Fojtovicích. V samotném závěru pak pěknou klukovinu předvedl Petera. Ač měl už jednu žlutou, tak zbytečně zakopl míč a po další žluté musel předčasně pod sprchy. Heřmanov (37 bodů) přeskočil Soběchleby a je druhý. To Trmice zůstaly na 34 bodech a jsou čtvrté. A jaký je program obou celků v 21. kole? Trmice doma hostí v derby Chabařovice, Heřmanov čeká cesta na půdu třetích Soběchleb.



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanov
František David, vedoucí TJ Heřmanov: "Vyšel nám začátek, hosté toho moc neměli. Po snížení na 2:1 se bojovalo o každý centimetr, ale my výhru uhájili. Vyhráli jsme zaslouženě."

MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Škoda, že jsme nedali více šancí. Druhý poločas jsme byli v deseti domácím více něž vyrovnaným soupeřem. Spíše mě mrzí ztráta Melichara a Petery. Bude hodně těžké sestavit na tým na sobotní zápas."



Sestavy


TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - M. Šturm [-] , Z. Čapek [-] , P. Havlíček [-] - T. Vlasák [-] (84. K. Stehlík [-] ) , J. Mataj [-] , R. Rojko [-] , R. Wenzel [-] - M. Betyár [-] , P. Líbal [-] - F. Znamínko [-]

MSK Trmice
V. Ajm [-] - J. Jelínek [-] , D. Greé [-] , K. Tahal [-] , M. Petera [-] , R. Melichar [-] , J. Hrudka [-] , J. Vyleťal [-] , L. Jaroš [-] , J. Chrudimský [-] , P. Tadlánek [-]

ŽK: 34. T. Vlasák , 60. F. Znamínko - 56. M. Petera , 64. P. Tadlánek , 89. D. Greé . ČK: 90. M. Petera .
Hráči zápasu: T. Vlasák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Eichler Martin - PRÁGL Martin, VLAŠIČ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.