Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobkovice vybojovaly vítězství naděje


0

Poslední celek tabulky táhl střelec Příhonský, Unčín si odvezl pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Příhonský byl při chuti

Souboj dvou nováčku začaly lépe Dobkovice. Hosté měli hodně okleštěnou sestavu, na hřišti byli bez Soukupa, Jakimova, Nácovského, Karvaie, Novotného a Sršně. Domácí udeřili už ve třetí minutě. Radek Štol poslal do vápna ukázkový centr a Příhonský nedal Roučkovi šanci. Jenže za čtvrt hodiny bylo vyrovnáno, když Pajer prostřelil všechno, co mu stálo v cestě. Na další trefu si tradičně dobrá divácká kulisa musela v Dobkovicích počkat do 40. minuty. To podle hlavního sudího fauloval jednoho z domácích Miroslav Sém a domácí měli k dispozici penaltu. Ačkoliv se to Unčínu nelíbilo, míč si postavil Příhonský a vrátil svým barvám těsný náskok.

Dobkovice konečně dávaly branky

Na podzim Dobkovice prohrály s Unčínem v Krupce 0:2. Na jaře jim to ale vrátily i s úroky. Domácí nejprve podržel brankář Tomáš. V 64. minutě dokonal Příhonský hattrick, když byl na konci rychlého brejku. Jenže Dobkovice si svou situaci opět zkomplikovali. Za tři minuty totiž dostal krásný pak Pokorný, utekl domácí obraně a rázem to bylo 3:2. V závěru ale domácí přidali další dvě trefy. Nejprve se z přímého kopu trefil Radel Štol. Hosté se opět zlobili, podle nich celé akci předcházel faul loktem jednoho z domácích hráčů. V posledních 15 minutách Unčín hru otevřel. A tři minuty před koncem je za jejich odvahu potrestal Lohnický. Dobkovice sice zůstávají poslední, ale bodově se dotáhly na Chabařovice a přeci jen trochu oživily své naděje na záchranu. Unčín klesl na sedmou příčku. V dalším kole hrají Dobkovice v Chlumci, Unčín doma hostí pátý Přestanov.



Ohlasy k zápasu


SK Dobkovice
Zdeněk Štol, trenér SK Dobkovice: "Se třemi body jsem spokojený. Konečně jsme dávali branky, některé byly opravdu pěkné. Jen mě mrzí, že Unčín vždy skóroval po našich chybách. Ve druhé půli se ukázalo, že máme mladší a běhavější celek."

TJ Sokol Unčín
František Frolík, hráč TJ Sokol Unčín: "Prohru nemůžeme svádět jen na rozhodčího, náš výkon měl k ideálu daleko a Dobkovice měly víc šancí. Buďme rádi, že nikdo nedostal zbytečnou kartu. Porážku musíme odčinit v dalším utkání proti Přestanovu."



Sestavy


SK Dobkovice
M. Tomáš [-] - J. Kořínek [-] , M. Lohnický [-] , J. Řeháček [-] , M. Štol [-] , M. Tomášek [-] , T. Dyrynk [-] , O. Martin [-] , R. Štol [-] , P. Doksanský [-] , D. Příhonský [-]

TJ Sokol Unčín
K. Rouček [-] - B. Liner [-] , V. Srp [-] , D. Toncar [-] , D. Sém [-] , M. Olexa [-] , F. Frolík [-] , M. Sém [-] - M. Kašík [-] , M. Pajer [-] - M. Pokorný [-] -

ŽK: 49. M. Pokorný , 72. M. Olexa .
Hráči zápasu: R. Štol , D. Příhonský - M. Pajer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Formánek Tomáš - MOLLINGER Lukáš, PROVAZNÍK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.