2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 13:30

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chabařovice zabředly do herní krize


Branky


42. R. Kolář , 51. A. Pop
0

Nováček prohrál v Benešově dva nula. A to ho s chutí hrající domácí ještě ušetřili od debaklu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pokud je Benešov kompletní, je silný

Hosté přijel do města nad Ploučnicí bez trenéra Aleše Miltnera (pracovní povinnosti). Hlavně ale po špatném výkonu a domácí porážce od Chlumce. V brance se neobjevil Lukáš Král, přednost dostal Filip Peška. To domácí, kteří naposledy přivezli dva body z Heřmanova, v sestavě uvítali například obránce Pařízka, nebo také útočníka Aleše Popa. Od úvodních minut měl Benešov evidentní převahu. Hosty přehrával a dostával se do šancí. Jeho koncovka ale byla velmi mizerná. Domácí trápení v koncovce skončilo ve 42. minutě. Velmi dobře hrající Marek poslal do vápna centr. Tam už byl připravený Radim Kolář a svou devátou trefou v sezóně překonal Pešku. Výsledkem 1:0 skončil i první poločas.

Pop po dlouhé době přijel a dal gól

Ani ve druhém dějství se obraz hry nezměnil. Domácí nadále udávali tempo a dostávali se do šancí. V 52. minutě přišla druhá a zároveň poslední gólová situace. Marek zatáhl míč po straně, předložil ho před prázdnou branku, kde číhal Pop a v klidu dal na 2:0. Naopak Chabařovice byly v útlumu, zápas se jim hrubě nepovedl. Hosté mohli být rádi, že Benešov nedal více branek. A šance na to rozhodně domácí měli. Benešov tak z posledních dvou zápasů vydoloval pět bodů a je na osmém místě. Naopak hráči Slovanu jsou v krizi. Prohráli potřetí v řadě a zůstávají na předposledním místě tabulky. A to v dalším kole Chabařovice doma hostí první Chuderov. Benešov naopak čeká důležité utkání na půdě Spartaku Tisá.



Ohlasy k zápasu


MSK Benešov nad Ploučnicí
Jan Polanský, trenér MSK Benešov n. Pl.: "Vlastně to byl zápas na jednu bránu. Kluci byli jasně lepší a vytvořili si hromadu šancí. Bylo vidět, že jsme zase nastoupili v silnější sestavě. Klidně to mohlo skončit šest, nebo sedm nula. To by více vypovídalo o tom, jak to na hřišti vypadalo."

FK Slovan Chabařovice
Petr Doubek, fotbalista FK Slovan Chabařovice: "Zápas se nám hrubě nepovedl. Od začátku jsme tahali za kratší konec. Soupeř nás přehrával hlavně ve středu hřiště. A můžeme být rádi, že to skončilo jenom 2:0. Pokud budeme hrát tak, jako v posledních dvou zápasech, tak to bude ze záchranou hodně těžké."



Sestavy


MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - R. Kolář [-] , K. Pařízek [-] , D. Marek [-] , D. Mottl [-] , R. Horvát [-] , A. Pop [-] (58. J. Polanský [-] ) , M. Hora [-] (75. J. Jäger [-] ) , P. Ondrejkovič [-] , L. Knespl [-] , J. Staněk [-]

FK Slovan Chabařovice
F. Peška [-] - V. Kršňák [-] , M. Korunka [-] , J. Hloušek [-] - P. Doubek [-] , L. Eichler [-] (75. P. Orság [-] ) , M. Kytka [-] - R. Netolička [-] (65. L. Král [-] ) , R. Hural [-] (24. M. Levinský [-] ) , J. Vobecký [-] (46. T. Doubek [-] ) - M. Veselý [-]

ŽK: 40. J. Hloušek , 82. M. Korunka .
Hráči zápasu: D. Marek , A. Pop , R. Kolář .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Budský Václav - JIRSÁK Jaroslav, KADORA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.