3:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 10:30

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trmice rozhodly za třicet minut, Malšovice zapnuly pozdě


Branky


0

Domácí favorit rychle nastřílel tři branky, pak už si utkání pohlídal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raz, dva tři - domácí měli parádní vstup

Prvních 35 minut patřilo hřiště jednoznačně Trmicím, Malšovice tuhle fázi utkání doslova prospaly. Po šesti minutách šli domácí do vedení, když se po centru z pravé strany prosadil hlavou Petera. V 25. minutě přidal druhou trefu z trestného kopu Tahal a za dalších deset minut už to bylo 3:0. To se pro změnu trefil Hrudka. Pět minut před poločasem ale domácí vyhodila z rytmu velká chyba v obraně a gól, který obstaral Klínský.

Malšovicím vyhořeli útočníci

Do druhého poločasu daleko lépe vstoupily Malšovice. Trmice měly hodně štěstí, že hosté nevyužili obrovskou šanci. Domácí se pak dostali pod tlak, který trval bezmála dvacet minut. Jenže Malšovice střelecky selhaly. Pak se hra vyrovnala a Trmice v poklidu uhlídaly dvoubrankový náskok.



Ohlasy k zápasu


MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "V první půli měli hráči dostatek šancí. Kdyby je proměnili, nebylo po poločase co řešit. Jenže hosté z ojedinělé akce skórovali a pak nás dostali pod tlak. Posledních 25 minut se ale hra vyrovnala a my si to pohlídali."

FK Malšovice
Radovan Urban, FK Malšovice: "Prvních 35 minut jsme nezvládli. Domácí byli lepší a zaslouženě dali tři góly. Až ve druhém dějství jsme vystrkovali růžky, ale k ničemu to nevedlo. Totálně nám vyhořeli útočníci. Jak Stránský, Hora nebo Veselý."



Sestavy


MSK Trmice
V. Ajm [-] - K. Tahal [-] , D. Greé [-] (82. J. Jelínek [-] ) , M. Petera [-] , P. Šalda [-] , R. Melichar [-] , J. Hrudka [-] , D. Nekola [-] , P. Tadlánek [-] , V. Jaroš [-] , J. Vyleťal [-]

FK Malšovice
P. Hvozdovič [-] - V. Zápotocký [-] , D. Nedělka [-] , J. Janda [-] - T. Klínský [-] , D. Kutzler [-] , J. Kudrna [-] - P. Stránský [-] (80. J. Kutzler [-] ) , P. Veselý [-] - P. Hora [-] , O. Línek [-]

Hráči zápasu: R. Melichar , K. Tahal .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Topinka Josef - MATAS Martin, KLIMPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.