0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Unčín si vyšlápl na dalšího favorita


Branky


0

Fotbalisté Heřmanova opět ztratili, když doma neskórovali a nezvládli ani pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky bojovaly s podmáčeným terénem

Heřmanovu citelně chyběl nejlepší střelec Miroslav Betyár, hostům dlouhodobě schází Stanislav Kukrál, který má na kontě nejvíce unčínských branek. Na kluzkém terénu se čekalo, že může dojít k chybám, ale obrany obou mužstev byly zodpovědné a soupeři nenabídly příležitosti ke skórování. Za Unčín měl dvě slibné šance Novotný, jednou byl v nebezpečné situaci Jakimov. Ale po 45 minutách to stále bylo 0:0.

Ani druhý poločas ve Fojtovicích gól nepřinesl

Po změně stran domácím trochu docházely síly. Unčín měl ještě dvě velké šance. Nejprve Pokorný nastřelil brankáře, pak odmítl rozhodnutí Frolík, který vysoko přestřelil. Když už si mužstva vypracovala brankovou příležitost, jak domácí Pospíchal, tak unčínský Rouček podali bezchybný výkon. I proto po posledním hvizdu rozhodčího byly na obou stranách nuly.

Hosty podržel Rouček

Po čtvrté sérii vedl Unčín v penaltovém rozstřelu 4:3, Rouček totiž vychytal jednoho z domácích střelců. Rozhodnout mohl Kašík, ale nedal. V šesté sérii pak svůj pokus proměnil Novotný a když Rouček chytil druhý pokutový kop, putoval bonusový bod do Unčína.



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanov
František David, vedoucí Heřmanova: "Po deštích byl terén podmáčený a náročný pro hráče po fyzické stránce. Přesto se bojovalo o každý metr a s velkým nasazením. Remíza odpovídá průběhu utkání, v penaltách měli více štěstí hosté."

TJ Sokol Unčín
František Frolík, záložník/obránce TJ Sokol Unčín: "Kdyby byl na hřišti Standa Kukrál, třeba bychom vyhráli. Naše defenziva prokázala své kvality, Karel Rouček opět vychytal čisté konto. S průběhem jarní části jsme zatím spokojeni."



Sestavy


TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - F. Znamínko [-] (65. K. Stehlík [-] ) , R. Rojko [-] , R. Wenzel [-] , R. Majerik [-] , P. Havlíček [-] , T. Vlasák [-] (75. V. Váňa [-] ) , Z. Čapek [-] , J. Mataj [-] , M. Šturm [-] , P. Líbal [-]

TJ Sokol Unčín
K. Rouček [-] - V. Srp [-] , M. Sém [-] - J. Soukup [-] , A. Jakimov [-] (70. F. Frolík [-] ) , M. Pajer [-] (80. M. Hendrych [-] ) , M. Karvai [-] , M. Novotný [-] , M. Kašík [-] - M. Pokorný [-] - D. Sém [-]

ŽK: 31. P. Havlíček , 57. R. Wenzel , 62. F. Znamínko , 72. Z. Čapek , 84. P. Líbal - 78. M. Karvai .
Hráči zápasu: M. Pospíchal - K. Rouček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Biolek Radomír - HAMŠÍK Michal, DVORSKÝ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.