Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

17.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sólo pro Abrahama


Branky


17. M. Abraham , 19. M. Abraham , 38. L. Pěnička , 42. M. Abraham , 65. M. Abraham , 75. M. Kupka (p.) , 82. P. Martínek
0

Přepeře znovu udeřily! Tentokrát na hřišti Hodkovic, kde místní tým porazily v poměru 0:7 a navázaly tak na výhru z minulého týdne 8:0 nad Mšenem B. Po klopýtnutí Holan na hřišti právě zmiňovaného Mšena se náskok pro Přepeře zvýšil již na 5 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu bylo rozhodnuto

V první čtvrthodině přepeřští hráči trpělivě a v poklidu kombinovali a podnikali ojedinělé výpady po křídlech. Poté zrychlili a začalo se měnit i skóre. V 17. minutě uvolnil na levém křídle Peškar Císaře, který centrem našel přesně Abrahama a ten nekompromisně zavěsil, 0:1. O dvě minuty později vymíchal Hurt na levé straně protihráče, odcentroval a Abraham opět nezaváhal, 0:2. Ve 32. minutě předvedly Přepeře rychlý protiútok po ose Peškar, Abraham, Tokan, který se ocitl sám na penaltě, ale přestřelil. 38. minuta již přinesla změnu stavu, ve skrumáži na hranici domácího velkého vápna se dostal míč k Pěničkovi a ten prostřelil vše co stálo v cestě, 0:3. Tentýž hráč o dvě minuty později udělal kličku obránci a z 18 metrů vystřelil prudkou dělovku těsně vedle levé šibenice. Ve 42. minutě kopal Peškar rohový kop, na přední tyči si na prudký centr naskočil Abraham a hlavou přesně trefil odkrytý kout domácí branky, 0:4.

Zkáza pro Hodkovice dokonána

V 56. minutě poslal Abraham dlouhý míč za obranu, kam si naběhl Císař a jeho střelu domácí brankář s námahou vyrazil. V 60. minutě vysunul Pěnička českou uličkou Abrahama, ten se ocitl sám před gólmanem, ale jen těsně minul branku. V 65. minutě kopal Peškar trestný kop, za domácí obranu si zaběhl Abraham, který si míč zpracoval na prsa a chladnokrevně zavěsil, 0:5. V 74. minutě se ve vápně uvolňoval Pěnička, byl faulován a následovala penalta, kterou s přehledem proměnil Kupka, 0:6. V 77. minutě si postavil míč k trestnému kopu z 25 metrů Peškar, ale jeho střelu brankář s velkou námahou vyrazil na roh. V 80. minutě překvapil Hrmo domácího brankáře lobem téměř z půlky hřiště, míč ale skončil na břevně. V 82. minutě přišel nejkrásnější gól zápasu. Hrmo poslal prudký centr na hranici penalty a tam se nestárnoucí kanonýr Martínek odrazil a nůžkami přes hlavu trefil od břevna do branky, 0:7.



Ohlasy k zápasu



FK Přepeře
Miroslav Kvapil (trenér): Hráči podali výborný výkon, hráli bezchybně v obraně, nepustili soupeře ani do náznaku šance , v ofenzivě dobře kombinovali a prosadili se i střelecky.



Sestavy


SK Hodkovice nad Mohelkou
T. Kvapil [-] - D. Dostrašil [-] (46. M. Kauška [-] ) , M. Tóth [-] , M. Řepka [-] , P. Vérteši [-] , J. Vojtíšek [-] (58. M. Gavala [-] ) , J. Chlum [-] , J. Vojtíšek [-] , M. Hanisch [-] , M. Škopan [-] , M. Kraus [-] (46. D. Dostrašil [-] )

FK Přepeře
P. Trytko [-] - F. Tokan [-] (64. P. Martínek [-] ) , L. Pěnička [-] , T. Císař [-] , J. Peškar [-] , M. Abraham [-] (74. M. Kvapil [-] ) , O. Horák [-] , V. Hurt [-] , M. Kupka [-] , J. Hrmo [-] , V. Havlín [-]

ŽK: 35. P. Vérteši , 35. M. Kraus - 22. M. Kupka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hanousek Karel - MIZERA Václav, ŠŮMA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.