Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

15.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jenišovice doslova zničily Zákupy


0

Jenišovice v úvodním kole hostily poslední celek tabulky, Zákupy. Domácím se podařilo doslova zničit tento celek a vstoupit do jarní části více než pozitivně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaspali úvod

Hosté naprosto prospali úvod a již v první minutě se prosadila nová posila Jenišovic, a to Ladislav Poláček, který vstřelil vedoucí branku na 1:0. Již o dvě minuty později pálil tradiční střelec Jenišovic, Miroslav Vavřich a zvýšil vedení. V 8. minutě se prosadil Matěj Randák a výsledková tabule už ukazovala skóre 3:0, to byl pro hosty zlý sen. Ve 12. minutě vstřelil svůj druhý gól Poláček, o pár minut později i Vavřich a hosté již byli opravdu zničeni. Do poločasu se ještě jednou trefil Vavřich a Randák dalšími dvěma góly zkompletoval hattrick. Rozhodčí ukončil první poločas za stavu 8:0.

Dvě branky přidali taky hosté

Domácí se bavili fotbalem, ale první kdo v druhém poločase vstřelil branku byl hráč hostů, a to Březina, který v 57. minutě snížil vedení domácích už jen na 8:1. V 63. minutě se trefil domácí Vavřich a svým čtvrtým gólem navýšil vedení na 9:1. V 68. minutě korigoval výsledek hostující Štefan. Ke konci zápasu zkompletoval hattrick třetí hráč domácích, a to nová posila Poláček, v 90. minutě na konečných 11:2 stanovil Vích. Zajímavostí je, že hráči domácích ukázali bojovný, ale zároveň čistý fotbal a rozhodčí netasil proti nim ani jednu kartu.



Ohlasy k zápasu


FC Jenišovice
Petr Randák (trenér): Mužstvo zaslouží velkou pochvalu . Týmu jsem věřil, protože už v přípravných zápasech jsme dávali dost golů. Hráli jsme s Dubravou 4:4 a druhý zápas proti MSK Mnichovo Hradiště B, kde jsme vyhráli 7:3. Jsem rád, že do mužstva dobře zapadly nové posily Marek Žabokrtský z FK Přepeře a Ladislav Poláček z FK Turnov.




Sestavy


FC Jenišovice
M. Cejnar [-] - M. Vavřich [-] , M. Bangha [-] (46. D. Svoboda [-] ) , M. Randák [-] , V. Vích [-] , Z. Kalousek [-] , M. Žabokrtský [-] , L. Poláček [-] , M. Hradecký [-] (46. T. Praisler [-] ) , M. Bubák [-] , T. Rác [-]

TJ Zákupy
V. Kopřiva [-] - D. Číž [-] , P. Dostál [-] , V. Vydra [-] , M. Kasinec [-] , M. Kasinec [-] , T. Březina [-] , M. Štefan [-] , V. Synek [-] , P. Dufek [-] , C. Samek [-] (81. J. Karel [-] )

ŽK: 54. M. Štefan , 75. T. Březina .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Poživil Jaroslav - KVÍTEK Michael, DUNAYEVSKYY Oleksandr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.