V. Maxa 30.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cenný bod pro Nové Hrady


Branky


30. V. Maxa - 27. L. Brousek
0

Jankov/Dubné přívítal na svém hřišti Nové Hrady, které potřebují pro záchranu v soutěži jako sůl. Obě mužstva si nakonec rozdělila po bodu. Pro Jankov má tento bod cenu záchrany v OP, hosté budou muset zabodovat v posledním kole. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na šance vyhráli domácí, na branky to bylo nerozhodně

Domácí borci se potýkají s velkým nedostatkem hráčů a tak tentokrát obul kopačky po dlouhé době Václav Maxa. A v sestavě Jankova B se tak objevili Maxové rovnou tři. Petr a Václav jsou bratři a Ondra bratranec. Do 25. minuty na hřišti existovalo pouze jedno mužstvo. A to domácí. Jak jeho hráči nakládali se svými šancemi, bylo trestuhodné. Ani V. Maxa ani Kudláček ale ty největší neproměnili, když trefovali tyče, prostor za brankou nebo brankáře Winsbergera. A trest za to přišel co nevidět. Po dlouhém nákopu si s oběma jankovskými stopery poradil šikovný Brousek a prostřelil Prenera – 0:1. Bylo to poprvé v zápase, kdy se Nové Hrady dostaly výrazně na obranou půlku domácích. Vyrovnání ale přišlo o pár minutek později. O. Maxa zatáhl míč po lajně, stříleným centrem našel Václava Maxu, který nadvakrát překonal Winsbergera – 1:1. První poločas stejným výsledkem i skončil a domácí fotbalisté byli velmi zklamaní, protože mohli vést výrazným rozdílem.

Tyče zvonily i za Prenerem

Druhé dějství jakoby domácí hráči již nedokázali hrát ve stejném tempu a Nové Hrady absolutně srovnaly hru. Hrozily především díky dobrým náběhům jejich útočících hráčů. Do vedení mohli jít domácí, když se sám před brankářem objevil Rytíř, jenže svoji šanci doslova pročekal a pak byl již tak blízko Winsbergerovi, že neměl místo kudy míč do branky propasírovat. V posledních deseti minutách mohli hosté strhnout vítězství na svoji stranu. Nejprve nastřelili tyč a po rohovém kopu, ještě hlavička jednoho z hráčů Hradů lízlo břevno. Poslední slovo v zápase si vzal Šindelář, když dostal absolutně zbytečnou druhou žlutou kartu na urážky rozhodčího. Šindelář mohl velmi děkovat Granecovi, protože by si zasloužil rovnou kartu barvy červené.    



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Daniel Rut (hráč Jankova): Prvních dvacet bylo z naší strany nejlepších za celou sezónu. Bohužel jsme ale ani jednu šanci neproměnili, což bylo trestuhodné. Druhý poločas jsme pak odešli asi mentálně a nakonec byli za bod rádi. Do posledního zápasu hlavně doufáme, že se dáme nějak do kupy a zápas odehrajeme s plným počtem hráčů.




Sestavy


SK Jankov B
L. Prener [-] - P. Maxa [-] , D. Rut [-] , F. Černý [-] , M. Řezníček [-] - M. Rytíř [-] , O. Maxa [-] , P. Holba [-] (60. M. Maurer [-] ) , J. Šindelář [-] - M. Kudláček [-] , V. Maxa [-] (79. P. Hála [-] ) -

TJ Nové Hrady
L. Winzberger [-] - L. Brousek [-] (82. J. Marhoun [-] ) , M. Zajac [-] (90. D. Svoboda [-] ) , M. Němec [-] , L. Suchý [-] (71. P. Rehák [-] ) , K. Šedivý [-] , V. Jelínek [-] , T. Jelínek [-] (85. J. Hanžlík [-] ) , Z. Hrbáček [-] , L. Tuscher [-] , J. Jelínek [-]

ŽK: 65. P. Maxa , 73. J. Šindelář - 32. Z. Hrbáček , 73. M. Němec . ČK: 90. J. Šindelář .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: GRANEC Robert - PAVLÍK Michal (N), GLIENKE Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.