2:3
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 10:30

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký obrat v podání Čtyř Dvorů B


Branky


10. P. Šafář , 13. J. Suchan - 18. P. Šejnoha , 55. M. Sedlic (p.) , 65. P. Šejnoha
0

Neplachov poprvé přivítal svého soupeře na hřišti v Drahotěšicích. Hosté přijeli ve velmi okleštěné sestavě a po patnácti minutách by si na ně nevsadil asi nikdo. Nicméně domácí svůj dvougólový náskok prohospodařili a poprvé na jaře ztratili všechny body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na rychlé vedení Neplachova odpověděl Šejnoha

Když byla řeč o ne úplně ideální sestavě hostů, ani Neplachov neskládal základní jedenáctku snadno a někteří hráči museli nastoupit se sebezapřením. Úvod utkání měli Neplachovští ideální. V 10. minutě využil Šafář špatného postavení gólmana hostů Souhrady, který nedosáhl na jeho střelu ke vzdálenější tyči – 1:0. O tři minuty později pak Suchan doslova procedil míč do sítě z levé strany a překonal Souhradu podruhé – 2:0. Hostující brankář Souhrada, věkem ještě dorostenec, tak neměl zrovna šťastný start do zápasu. V 18. minutě snížil na rozdíl jedné branky pendl z A týmu Šejnoha - 2:1. Šejnoha využil přesného centru z rohového kopu Knietela.  Do konce prvního poločasu byli ale i nadále nebezpečnější domácí. Ke střelám z dobrých pozic se dostali P. Švec a Dvořák, oběma však zkazil radost hostující gólman Souhrada. Ve 39. minutě přišel smolný okamžik pro domácí, když se zranil brankář Bicek a do branky se přesunul Dvořák. Střídající Blažek pak mohl zvýšit na rozdíl dvou branek, jenže Souhrada byl opět proti. A stejný scénář měla i poslední vážnější akce prvního poločasu – Blažka vychytal Souhrada. Ten tak splatil svému týmu nepovedený začátek a dva inkasované góly. 

Hosté dokonali obrat v utkání

Do druhého poločasu nastoupili lépe hosté a možná jim i pomohl fakt, že nyní hráli z kopce oni. Především zkušení hráči „Čtyráku“ Knietel, Trnka a kapitán Píša hráli ve středu hřiště velmi dobře. Rauscher našel v 55. minutě kolmicí Píšu, kterého v pokutovém území fauloval obránce domácích. Penaltu s přehledem proměnil Patrik Sedlic2:2. Hosté byli i po vyrovnání při chuti. V 65. minutě utekl po straně opět Píša, který obehrál špatně vyběhnuvšího Dvořáka a naservíroval míč Šejnohovi, který skóroval podruhé – 2:3. Hosté dohráli závěr zápasu velmi dobře takticky a jedinou nebezpečnou hlavičku kapitána Dušáka opět skvěle pokryl Šejnoha. Ačkoliv Čtyři Dvory B mohli skóre navýšit z brejku, nestalo se. Neplachov tak v prvním „drahotěšickém utkání“ prohrál, naopak hosté neprohráli od 4. kola!!  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (hráč Neplachova): My jsme sice sestavu lepili, jak se dalo, ale začátek utkání nám vyšel skvěle. To co jsme však předvedli v druhé půli, to bylo něco hrozného. Vůbec jsme nesplnili to, co jsme si řekli o přestávce v kabině. V podstatě jsme přenechali hřiště hostům, kteří toho dokázali využít a zápas otočit dvěma góly, které jsme jim darovali. Bylo to bez chuti, bez pohybu, ani jsme si pořádně nepřihrál. Pak ke konci jsme si sice tlak vytvořili, ale bez gólového efektu.

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (kapitán Č. Dvorů B): Jsme maximálně spokojeni, hlavně s naším přístupem, kdy jsme to ani za stavu 2:0 nezabalili a do poločasu dokázali snížit. Přijeli jsme v jedenácti lidech, z toho jeden byl zraněný. Celý zápas jsme na těžkém terénu odmakali. Pochválil bych i brankáře Souhradu, který nás po dvou inkasovaných brankách výrazně podržel.



Sestavy


TJ Sokol Neplachov
Š. Bicek [-] (39. L. Blažek [-] ) - P. Dušák [-] , M. Nekola [-] , J. Láník [-] - P. Šafář [-] , J. Suchan [-] , J. Brčák [-] (81. L. Zasadil [-] ) - M. Dušák [-] - M. Dvořák [-] , L. Svobodný [-] , P. Švec [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
J. Souhrada [-] - P. Hlásek [-] , M. Sedlic [-] , P. Šejnoha [-] , L. Zeman [-] , M. Maliňák [-] , P. Trnka [-] , P. Knietel [-] , Z. Svoboda [-] , O. Píša [-] , J. Raušer [-]

ŽK: 54. J. Láník , 80. J. Brčák - 73. M. Sedlic , 75. P. Hlásek , 82. L. Zeman .
Hráči zápasu: P. Šafář - J. Souhrada , P. Šejnoha , O. Píša .
Počet diváků: 28. Rozhodčí: GRANEC Robert - HRDLIČKA Jaromír (N), BEZPALEC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.