Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 17:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany vyprovodily Horšák debaklem


Branky


0

Souboj dvou celků ze samého chvostu tabulky skončil výsledkem 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení

Vstup do utkání byl z obou stran hodně uvolněný, bylo vidět, že ani jednomu celku už o nic nejde. Horšovský Týn užíval své poslední minuty v krajském přeboru, který minimálně pro příští sezónu opustí. Svou první branku na cestu do 1.A divize dostal již ve třetí minutě. Centr Ondřeje Havlíčka neudržel v rukavicích Petr Cihlář a dobíhající Patrik Pfeifer dorazil do odkryté branky. Ve 13. minutě přiťukl před vápnem asistent trenéra, Michal Blecha, balón na kapitána Tobrmana, jehož tečovaná střela zapadla nechytatelně k tyči a Rokycany vedly již 2:0. O snížení se mohl postarat Marek Falout, jehož střela ale skončila vedle. Při dalším pokusu hostů zazvonilo břevno a poločas skončil výsledkem 2:0.

V klidu

Horšovský Týn nezačal druhý poločas vůbec dobře a ve 47. minutě musel znovu kapitulovat. Poskakující míč v malém vápně poslal nechtěně Martin Blacký přímo proti noze Michala Blechy, který prostřelil vše, co před ním stálo a zvýšil již na 3:0. Po kratší klidné pasáži přišla asi nejhezčí branka utkání. Jakub Kořínek se neskutečným způsobem promotal po pravém křídle až do vápna, odkud vrátil míč na hranici pokutového území, kde Michal Blecha zády k brance přiťukl na Václava Tobrmana, který krásnou střelou rozvlnil síť počtvrté. Poslední hřebíček do rakve týnského působení v nejvyšší krajské soutěži dal Patrik Pfeifer, který zužitkoval báječný centr Daniela Kohouta a hlavičkou do prázdné branky zaokrouhlil pověstného bůra. Horšovský Týn se s nejvyšší soutěží nerozloučil v nejlepším světle, Rokycany v týdnu čeká baráž, ve které jí los přiřkl Nepomuk.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Peter Horváth, trenér domácích: "Dnes nám šlo jen o to, abychom si napravili chuť a naladili se dobře na baráž, která nás čeká. Kluci plnili naše pokyny a nakonec si i zastříleli. Moc pěkné vítězství, teď se ale budeme muset soustředit na baráž a bojovat!"

FC Dynamo Horšovský Týn
František Věneček, vedoucí hostů: "Začali jsme špatně, brzy jsme po chybě brankáře prohrávali. Poločas skončil 2:0, ale hned v úvodu druhé půle jsme inkasovali potřetí. Výsledek byl jednoznačný a my míříme do 1.A třídy."



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - P. Pfeifer [-] , D. Kohout [-] , J. Kořínek [-] , T. Kroc [-] (76. O. Varga [-] ) , M. Blecha [-] , V. Tobrman [-] , L. Kouřil [-] , O. Havlíček [-] , J. Planeta [-] , M. Trnka [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
P. Cihlář [-] - D. Novák [-] , J. Jurko [-] , L. Kordule [-] , M. Blacký [-] - M. Falout [-] , J. Vacík [-] - J. Černík [-] , M. Čedík [-] , V. Šperl [-] , V. Foist [-] (46. R. Šindelář [-] )

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Žák Ondřej - MAZÁN Jan, VOLF Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.