0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2016 18:00

29.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice vyloupily Luby


Branky


32. V. Klokan , 55. M. Zdeněk , 68. V. Klokan (p.) , 74. I. Blahoudek
0

Páteční předehrávku ovládly Přeštice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Netradiční termín výkopu měl duel mezi Luby a Přešticemi, a to z důvodu cesty několika lubských hráčů na EURO, díky čemu by trenér Smolík o víkendu jen horkotěžko lepil sestavu. Přeštice se mohly výhrou alespoň do nedělního podvečera posunout do čela krajského přeboru, do Lub proto přijely v nadupané sestavě, ve které se ale vyjímalo jedno netradiční jméno - na pozici brankáře totiž zaskočil tradičního brankáře Růžičku Vojtěch Mareček z přeštické rezervy. Na první branku se čekalo až do 32. minuty, kdy se na levém křídle objevil Milan Vacík a jeho přesný přízemní centr našel Václava Klokana, který pohodlně otevřel skóre utkání. Svou jedinou šanci neproměnili v závěru domácí, když Miroslav Šůs, hráč lubského béčka, střílel vedle. 

Žádné drama

Luby šly do druhého poločasu s odhodláním zvrátit svůj osud, který jim byl nastíněn v prvním dějiství. Přeštice ale ukázaly nakolik jsou silným mančaftem a v 55. minutě doskočily na rozdíl dvou branek. Z perfektní práce Milana Vacíka, který udržel balón proti přesile tří hráčů, těžil Michal Zdeněk, jehož přesná rána po zemi zapadla přesně k tyči. Chvíli nato se ze hřiště poroučel po druhé žluté kartě hostující obránce Lecjaks. V 68. minutě se na výlet vydala dvojice Klokan - Blahoudek. Přeštický sniper, který v poslední době výborně nahrazuje kanonýra Beštu, který si již v této sezóně nezahraje, vyzval ke skórování Ivana Blahoduka, kterého ale při zasekáývačce podrazil Aleš Čížek a rozhodčí Hodek bez zbytečného přemýšlení nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Václav Klokan a přidal svou druhou branku. Poslední zářez na pažbu si v 74. minutě připsali přeštíčtí borci. Po rohovém kopu domácích vybojoval míč na levém křídle Ivan Blahoudek, který přesprintoval půlku hřiště a předložil míč Václavu Klokanovi, který odmítl hattrick a míč vrátil Ivanu Blahoudkovi, který podel gólmana Kalaše uzavřel skóre utkání. 



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí domácích: "Nám chybělo dost hráčů ze základu, což se na hře projevilo podobně jako to, že někteří kluci to vzali trochu na lehkou váhu a z vědomím jisté záchrany do toho nedali všechno. Naše hra ve druhé půli už byla hodně slabá a Přeštice zaslouženě vyhrály.

FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér hostů: "Moc příjemné páteční odpoledne v Lubech. Moc pěkně připravené hřiště, krásné počasí a k tomu i náš výborný výkon. Vyhověli jsme požadavku lubských, kteří chtěli předehrávat z důvodu odjezdu poloviny základní sestavy na EURO.



Sestavy


TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - A. Čížek [-] , P. Sysel [-] (63. R. Švec [-] ) , K. Švátora [-] , M. Šůs [-] , V. Koželuh [-] , P. Voráček [-] (83. M. Křížek [-] ) , M. Vejskal [-] , F. Sýkora [-] , J. Voráč [-] (76. K. Šleis [-] ) , K. Křížek [-]

FK ROBSTAV
V. Mareček [-] - J. Ornet [-] , S. Turek [-] , J. Duchek [-] , V. Lecjaks [-] , V. Krušina [-] - M. Bouc [-] (81. Z. Sýkora [-] ) , M. Zdeněk [-] , M. Vacík [-] (61. J. Gerstner [-] ) , I. Blahoudek [-] - V. Klokan [-] (76. Š. Baranec [-] )

ŽK: 23. P. Sysel , 54. P. Voráček , 60. A. Čížek , 64. K. Křížek - 49. V. Lecjaks , 50. V. Klokan , 53. M. Bouc . ČK: 58. V. Lecjaks .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Hodek Jakub - VOCELKA Milan, MAZÁN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.