3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec nečekaně jasně přehrál Domažlice


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neskutečná pětiminutovka

Domažlice rotují svou sestavu, pro dnešní utkání zůstal na lavičce například Milan Lucák, jeden z největších talentů krajského přeboru. V 7. minutě napřáhl ke střele Zdeněk Štěpán a jeho pokus ze 35 metrů nechala vzpomenout na hit Karla Gotta Dám dělovou ránu. Zastavilo ho až břevno, které se snad chvěje až doteď. Svou šanci poté neproměnil ani Kadlec, který běžel sám na brankáře Körnera, ale branku netrefil. Když svůj samostatný nájezd neproměnil ani Bláha, vypadalo to, že si trenér Steibrücker vytrhá všechny vlasy, které mu po několika letech na fotbalových lavičkách zůstaly. V závěru poločasu ještě hostující upilovanou mušku ukázal znovu Kadlec, který trefil tyč. Ve 36. minutě ale přilétl do hostujícího vápna dlouhý nákop, který propadl až na Šnaidera, který poslal míč do levého horního rohu Brataničovy branky. O tři minuty později prostrčil ve vápně Michal Bublík na Davida Humpála, který prostřelil Brataniče a poslal Bolevec do dvoubrankového vedení. To se rázem stalo tříbrankovým. Chvilku po rozehrání vybojoval míč po nepřesné rozehrávce Domažlic Martin Zítek a do samostatného úniku vyslal Ondřeje Šnaidera, který si připsal svou druhou branku v utkání. V závwru poločasu ještě nepřesně pálil z úhlu Libor Bláha a sudí Mazanec poslal obě mužstva do kabin.

Dohrávání ve vysokém tempu

Obě mužstva se snažila hrát aktivně i ve druhé půli, hra byla nahoru dolu a přihlížející diváci nemuseli vůbec svého příchodu litovat. Čestný úspěch si mohli hosté připsat po úniku Bláhy, který ale dnes prostě neměl štěstí. Hattrick mohl zkompletovat na druhé straně Ondřej Šnaider, ale jeho pokus o lob skončil nad brankou. Náročné tempo utkání zapříčinilo to, že se posledních deset minut už jen dohrávalo a ve druhém poločase již branky nepadly.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jaroslav Klečka, trenér domácích: "Dnes to byl jeden z nejlepších zápasů, co jsme sehráli. Musím říct, že i soupeř hrál výborně, má hodně mladé mužstvo, ale doplácí na zbrklost v zakončení. Nám se ale povedly tři krásné akce, celkově to byl ale pro diváky výborný fotbal, nahoru dolu.

TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér hostů: "Doplatili jsme na to, že jsme neproměnili naše šance, které volali po gólu. Hlavně v prvním poločase jsme měli několik příležitostí, poté ale soupeř potrestal naše chyby a během asi deseti minut jsme dostali tři branky. Musím kluky pochválit, že k tomu přistoupili dobře, i když se to v závěru měnilo v křeč."



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - M. Zítek [-] (82. L. Fictum [-] ) , M. Pelnář [-] , O. Šnaider [-] (90. P. Nykles [-] ) , J. Šanoba [-] , J. Hibler [-] , J. Sušánka [-] , L. Ficu [-] (87. J. Šlehofer [-] ) , M. Bublík [-] , J. Fryček [-] (70. P. Greif [-] ) , D. Humpál [-]

TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - M. Hojda [-] (46. M. Lucák [-] ) , L. Bláha [-] , P. Kadlec [-] , M. Buršík [-] , T. Korelus [-] , L. Waldmann [-] (86. R. Čadek [-] ) , J. Kubr [-] , J. Šimůnek [-] , Z. Štěpán [-] (46. J. Korelus [-] ) , M. Hrubý [-]

ŽK: 61. M. Bublík , 75. J. Hibler , 88. J. Šlehofer - 58. M. Hrubý , 75. J. Šimůnek , 80. L. Waldmann .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mazanec Marek - ŠLAJS Jakub, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.