0:4
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice po hattricku Pavla Bešty porazily Lhotu


Branky


52. S. Turek , 66. P. Bešta , 70. P. Bešta , 82. P. Bešta
0

Lhotě se již tři kola nepodařilo zvítězit. Tentokrát se o další prohru postaraly Přeštice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Ve šlágru kola se u pomezní čáry za krásné počasí objevila také nadějná slečna rozhodčí Šauflová, která na hřišti doplnila zavedenou dvojici Havránek - Bogdan. Tyto tři persony mohly sledovat první pohlednou akci utkání již v 8. minutě, kdy se před vápnem dostal k míči Ladislav Fiala a svou střelou rozezvučel přeštické břevno. Za hosty pálil nepřesně jak Pavel Bešta, tak Milan Vacík, a první poločas tak skončil nerozhodně 0:0.

Přihrávky z druhé kapsy aneb Václav Klokan v akci

Ve druhé půli se již začali prosazovat hostující borci, kteří uplatnili své bohaté zkušenosti s hraním těžkých utkání a v 52. minutě otevřeli skóre. Po velké šanci Michaela Křížka se hosté vydali do útoku. Po autovém vhazování se dostal na pravé straně k centru Václav Klokan, jehož přihrávku přetavil v první gól utkání Stanislav Turek. V 66. minutě se Přeštice dostaly do rychlého protiútoku, Milan Vacík poslal balón do křídla na Václava Klokana, který opět poslal míč přesně před branku do míst, kde tentokrát číhal Pavel Bešta, jenž podobně jako chvíli před ním Turek poslal kulatý nesmysl k pravé tyči Böhmovy branky. Zlomovým momentem utkání se ale stala trefa na 3:0. O tu se postaral dvacet minut před koncem Pavel Bešta, který se uolnil po skvělé přihrávce koho jiného, než Václava Klokana, a střelou na zadní tyč pečetil tři body pro svůj tým. V 82. minutě se navíc z obrany dostal na křídlo Václav Krušina a vrátil míč do vápna na Pavla Beštu, který svým třetím gólem v utkání rozhodl o celkové výhře 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér domácích: "První půle byla vyrovnaná, měli jsme velkou šanci hned v úvodu, ale trefili jsme pouze břevno. Soupeř i na začátku druhé půle přečkal naší obrovskou šanci, ale potom již začal úřadovat a my jsme postupně přestávali hrát."

FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér hostů: "Mně se to komentuje dobře, protože jsme po delší době hráli moc pěkný fotbal, což se projevilo i na výsledku. Výborný výkon podali hlavně útočníci, kdy se Pavel Bešta třikrát trefil a Venca Klokan třikrát přihrával na gól, zdatně jim ale sekundoval Pepa Ornet z obrany."



Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - V. Zelenka [-] , F. Peroutka [-] , P. Nový [-] (74. J. Záhrobský [-] ) , J. Šroubek [-] - D. Ritschel [-] , V. Fiala [-] , J. Hrdlička [-] (84. M. Kučera [-] ) , Z. Černý [-] - M. Křížek [-] (78. J. Horník [-] ) , L. Čejka [-] (52. M. Strejček [-] )

FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - J. Ornet [-] , S. Turek [-] , J. Duchek [-] , V. Lecjaks [-] , V. Krušina [-] - M. Zdeněk [-] , M. Vacík [-] (66. M. Bouc [-] ) , I. Blahoudek [-] - P. Bešta [-] (84. Š. Baranec [-] ) , V. Klokan [-] (75. J. Gerstner [-] )

ŽK: 57. J. Šroubek , 57. M. Křížek - 31. P. Bešta , 68. I. Blahoudek .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - BOGDAN Gabriel, ŠAUFLOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.