1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice v Rokycanech nezaváhaly


Branky


0

Přeštice jako jediný aspirant na titul v tomto kole neztratily body, když vyhrály 1:3 v Rokycanech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěr poločasu patřil Pavlu Beštovi

Rokycanská rezerva nastoupila do utkání s odhodláním udělat překvapení a obrat velkého favorita o tři body. Otevření skóre měl na kopačce Jiří Abrt, jehož ráně chyběly centimetry. Své šance ale spálily i Přeštice, konkrétně Václav Klokan, který v sestavě nahradil odpočívajícího Jana Pavlíka, a Zdeněk Michal. Dvě minuty před koncem prvního dějiství hosté konečně prolomili svoji střeleckou smůlu v tomto utkání. Po pěkné kombinaci po pravé straně hřiště si míč sebral pro sebe přeštický kanonýr Pavel Bešta, promotal se s míčem kolem čtyř přihlížejících protihráčů a následně si našel místo pro střelu, která zapadla na zadní tyč, kam se gólman Wohlmuth nestihl dostat včas. O minutu nato bylo na hostující střídačce ještě veseleji. Jiří Gerstner zatáhl míč po levém křídle k vápnu, odkud odcentroval před bránu. Na tento centr ještě naskočil Martin Wohlmuth a míč vyboxoval před vápno, ke vší smůle domácích ale pouze do míst, kde se pohyboval znovu Pavel Bešta, jenž parádní ránou div neroztrhl síť. 

Hattrick

Rokycanům se na začátku druhé půle podařilo na malou chvíli zatlačit soupeře do valstního vápna, zacož přišla sladká odměna. Střídající Jan Vaščák sebral míč na pravém křídle a stříleným centrem našel před prázdnou brankou Patrika Pfeifera, který se nemýlil a rázem to bylo pouze o gól. Poslední slovo si ale stejně vzaly Přeštice, konkrétně nikdo jiný, než Pavel Bešta, který v letošní sezóně nastřílel již 18 branek a na vedoucího Miroslava Vrhela ztrácí pouze dvě trefy. Tentokrát si naběhl na perfektní pas před prázdnou branku od Milana Bouce a stačilo jen nastavit nohu. A hattrick byl na světě, s ním přišly i tři body, a Přeštice se tak dostaly do čela krajského přeboru.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Michal Blecha, asistent trenéra domácích: "Prvních třicet minut jsme byli dle mého názoru lepší. Potom jsme ale dostali v závěru první půle dva slepené góly a od té doby jsme tahali za kratší konec. Snížili jsme sice, ale soupeř měl nadále více ze hry a zaslouženě vyhrál."

FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér hostů: "Nebyl to pro diváky příliš pohledný fotbalový zápas. My jsme ale byli jednoznačně lepší a zaslouženě jsme vyhráli. Velkou zásluhu na tom má Pavel Bešta, který se rozstřílel a třemi góly nám vyhrál zápas."



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Abrt [-] , M. Černý [-] , P. Pfeifer [-] (83. J. Sefzig [-] ) , F. Škarda [-] , D. Kohout [-] , V. Tobrman [-] , T. Kroc [-] , O. Havlíček [-] , Š. Špic [-] , M. Trnka [-] (43. J. Vaščák [-] )

FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - J. Ornet [-] , J. Duchek [-] , V. Lecjaks [-] , V. Uzlík [-] - M. Zdeněk [-] , M. Bouc [-] , J. Gerstner [-] (76. V. Krušina [-] ) , I. Blahoudek [-] - V. Klokan [-] (86. S. Turek [-] ) , P. Bešta [-]

ŽK: 54. Š. Špic , 84. F. Škarda - 75. V. Klokan , 87. M. Bouc .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mazanec Marek - LHOTÁK Luděk, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.