Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv vyzněl jasně pro Benfiku


Branky


1. M. Lucák , 37. M. Lucák , 72. M. Hojda , 83. D. Lešek , 88. J. Korelus , 90. A. Vlček - 40. D. Kohout
0

Rokycany a Domažlice. Dva týmy, které plní roli B týmu se sešly sobotní odpoledne na domažlickém trávníku, kde tři body vyválčila domácí Jiskra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka a přerušení

Černá mračna a dobrá forma Domažlic. Tyto dva fakty mohly hostům z Rokycan nahánět před utkáním hrůzu, nutno podotknout, že oprávněně. Již ve třicaté vteřině se po kombinace po ose Šot - Lešek - Lucák prosadil poslední jemnovaný a domácí šli rychle do vedení. Po té první hrozbě udeřila i ta druhá. Průtrž mračen poslala oba týmy na chvíli do kabin poté, co sudí Homr přerušil utkání. Po pár minutách se ale opět šlo na hřiště. A ve 37. minutě znovu udeřila jarní kometa jménem Milan Lucák, který využil chyby v hostující rozehrávce a svým druhým gólem navýšil domažlické vedení. Ve 40. minutě o sobě dali vědět hosté, když se po rychlé akci prosadil přesným zakončením Daniel Kohout, který otřel svou střelu z hranice šestnáctky o tyč a nedal Brataničovi šanci. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí.

 

Pálili i mladíci

Do druhého poločasu vstoupily Rokycany aktivně a snaha o vyrovnání byla vidět. Šance ovšem nepřicházely. A když ano, zastavil je v bráně spolehlivý Adam Bratanič, nebo, jako v případě Škardova pokusu, letěl míč mimo branku. V 72. minutě tak vybojoval míč pro Miroslava Hojdu Šot a mladý obránce z velkého úhlu prostřelil Martina Wohlmutha, což znamenalo vedení 3:1.  Poté se po druhé žluté kartě v rozmezí tří minut nechal vyloučit rokycanský Michal Blecha a pro hosty bylo v tu chvíli po utkání. V 83. minutě se navíc napříč celým hřištěm prokličkoval až k brance Dominik Lešek a chladnokrevně přidal již čtvrtou branku domácích v tomto utkání. Na to ihned zareagoval trenér Steinbrücker a poslal do hry mladíky, kterých měl na lavičce požehnaně. V 87. minutě se po rohovém kopu Lucáka jeden z nich prosadil, a to Jakub Korelus, ročník 1997. Závěr utkání se hostujícím borcům opravdu nevyvedl. V 90. minutě se totiž po mazáckém zakončení zpoza vápna zapsal mezi střelce i teprve patnáctiletý Antonín Vlček, který tak svojí premiéru přetavil v první gól, kterým stanovil konečné skóre na 6:1.

foto: Jiří Pojar, Domažlice



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér domácích: "Nám se skvěle povedl vstup do zápasu, kdy jsme již ve třicáté vteřině šli do vedení. Poté se hra rozkouskovala díky dešti, ale zápas jsme dalšími pěti brankami rozhodli a jednoznačně jsme vyhráli."

FC Rokycany B
Peter Horváth, trenér hostů: "Na dnešním výkonu není vlastně vůbec co hodnotit. Porazili jsme se vlastními chybami, které snad nedělají ani žáci. Zlom nastal asi v 75. minutě, kdy se nechal Michal Blecha nesmyslně vyloučit a pro nás to byl konec."



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - M. Šot [-] , T. Korelus [-] , M. Vísner [-] (87. A. Vlček [-] ) , P. Kadlec [-] , J. Šimůnek [-] , M. Hojda [-] (75. J. Korelus [-] ) , Z. Štěpán [-] , D. Lešek [-] , M. Lucák [-] , J. Kubr [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - P. Pfeifer [-] , D. Kohout [-] , F. Škarda [-] , T. Křikava [-] , M. Blecha [-] , V. Tobrman [-] , T. Kroc [-] , O. Havlíček [-] , J. Sefzig [-] (71. B. Vašíček [-] ) , M. Trnka [-]

ŽK: 37. Z. Štěpán - 45. J. Sefzig , 54. O. Havlíček , 72. M. Blecha . ČK: 74. M. Blecha .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Homr Michal - VOCELKA Milan, KÖNIG Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.