Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšov si poradil s Domažlicemi


0

Utkání ovlivno brzké vyloučení domažlického Štěpána. Benfice došly v závěru utkání síly a závěrečný tlak se nekonal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká červená

Již ve třetí minutě vzbudil emoce na hřišti zákrok zkušeného Pavla Trhlíka, který zastavil unikajícího Bláhu, který by šel sám na branku, pouze za cenu faulu, za což hostující hráči požadovali udělení červená karty, leč přišla jen jen ta žlutá. V šesté minutě provedl skoro tentýž zákrok na druhé straně Zdeněk Štěpán na unikajicího Valachoviče. Tentokráte již sudí Špoták vytáhl kartu tmavé barvy, a hostující bek tak dostal svou druhou červenou kartu za dva zápasy, minulé kolo se do sprch poroučel v 19. minutě. Domácí svou přesilovku ihned využili. Nabídnuté standardní situace se ujal Miroslav Černohorský, který prostřelil zeď a Holýšov se ujal vedení 1:0. Ještě do poločasu ale bylo srovnáno. Lešek vyslal do protiútoku Tumpacha, který z první nacentroval na Libora Bláhu, který prolomil svou střeleckou smůlu z předchozích utkání a těsně před poločasem srovnal stav na 1:1.

Valachovič rozhodl

Holýšov před domácími fanoušky cítil šanci a do druhého poločasu vstoupil aktivně. I tak ale jako první zahrozili hosté, střela Martina Buršíka šla ale vedle, podobně jako rána Pavla Kadlece o pár okamžiků později. Poté ale Petr Jeniš mohl dostat svůj tým do vedení po samostatné akci ze strany, na střelu na přední tyč ale domažlický gólman dosáhl a vyražený míč se poté podél brankové čáry odkutálel až do zámezí. V 72. minutě se domácí dočkali. Černohorský posadil svůj centr na hlavu Jana Valachoviče, který nijak nehlídaný mohl pohodlně zamířit za záda Adama Brataniče. Domažlice se snažili vyrovnat, ale Lešek nedokázal Lucákovo centr usměrnit za Řezáčova záda.Na hostech se poté začala projevovat únava a i když Domažlice držely balón, bylo pro ně velmi těžké se do vápna bránícího Holýšova dostat. V 92. minutě se nechal po druhé žluté vyloučit Milan Lucák a hosté dohrávali poslední minutu pouze v devíti hráčích na trávníku. 



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Karel Míčka, trenér domácích: "Začátek utkání se pro nás vyvíjel dobře, hosté šli brzy do desíti my jsme se dostali do vedení. Hráli jsme ze zabezpečené obrany, ale těsně před poločase jsme inkasovali. V druhé půli jsme tlačili, měli jsme šance a znovu jsme šli do vedení, které jsme již udrželi."

TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér hostů: "Od šesté minuty jsme hráli pouze v desíti, kdy sudí posoudil zákrok Štěpána jinak, než ten samý zákrok jednoho z domácích o pár minut předtím na druhé straně. My jsme z toho trošku vzpamatovávali, po inkasované brance soupeř zalezl a my jsme vyrovnali. V druhé půli jsme neuhlídali jednu šanci a už jsme s tím nedokázali nic udělat."



Sestavy


FK Holýšov
P. Řezáč [-] - V. Kaas [-] , R. Šimka [-] (81. D. Zavadil [-] ) , M. Lukáš [-] , P. Jeniš [-] , R. Baxa [-] (85. J. Hamerník [-] ) , M. Šobr [-] (70. R. Kraus [-] ) , P. Majlát [-] , M. Černohorský [-] , P. Trhlík [-] , J. Valachovič [-]

TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - L. Bláha [-] (78. M. Buršík [-] ) , M. Vísner [-] , P. Kadlec [-] , J. Šimůnek [-] , J. Kubr [-] , Z. Štěpán [-] , D. Tumpach [-] (88. D. Žák [-] ) , D. Lešek [-] , M. Lucák [-] , M. Hojda [-]

ŽK: 4. P. Trhlík , 39. R. Šimka , 63. R. Baxa - 45. M. Lucák , 55. D. Tumpach , 68. D. Lešek , 90. P. Kadlec . ČK: 6. Z. Štěpán , 92. M. Lucák .
Počet diváků: 235. Rozhodčí: Špoták Rudolf - KŘEN Jiří, ŠTÖKL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.