0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice si odváží tři body z Domažlic


Branky


39. I. Varga , 82. M. Vrhel
0

Při pohledu na tabulku měl duel Benfiky proti Sušici favorita v hostujícím celku. To se nakonec potvrdilo, vítězství se ale nerodilo jednoduše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domažlické gólové půsty

V 15. minutě se přihlížejících 60 diváků mohlo radovat ze vstřelené branky domácího týmu, která ale nebyla uznána pro domnělý ofsajd. Míč do branky nedostal ani kapitán Šot, který se ve 24. minutě kvůli zranění poroučel ze hřiště. Střídající Tumpach mohl důvěru trenéra odčinit po pár minutách pobytu na trávníku, ale ani on síť nerozvlnil. Po neproměněné Buršíkovo šanci už to vypadalo, že se na domažlické umělce gólu nedočkáme. Pět minut před koncem první půle ovšem domácí obraně utekl Miroslav Vrhel po pravé straně a přízemním centrem vyzval k zakončení Imricha Vargu, který se levačkou opřel do balónu takzvaně z první a nechytatelnou dělovkou otřel míč o břevno, od kterého míč rozvlnil síť, a do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro hosty.

Snaha o vyrovnání nevyšla.

"Je to stále ta samá písnička", povzdechl si po utkání Martin Steinbrücker, trenér domácí Benfiky, která toho za celý zápas spálila více, než Snoop Dogg za celý svůj život. Na rozdíl od něj ale dnes domácím hráčům tráva nevoněla. Ve zmaru pokračoval Lucák, který přestřelil, i Kadlec, který na balón nedosáhl. Veškeré naděje na srovnání tak vzaly za své v 82. minutě. Centr Szedmáka z rohové kopu byl odvrácen pouze na kopačky již zmniňovaného středopolaře, který míč nadýchaným centrem vrátil zpět do vápna, kde se do vzduchu krásně zavěsil Miroslav Vrhel a pojistil výhru Sušice, která si po výhře 2:0 odváží z Domažlic vydřené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér domácích: "Tak opět to musíme rozdělit na dvě části - herní projev je dobrý, máme převahu, ale výsledkově se nám nedaří. Zahodili jsme spoustu šancí, jeden gól nám nebyl uznán a naopak Sušice své dvě velké šance proměnila."

TJ Sušice
Martin Kalný, kapitán hostů: "Za příjemného březnového počasí se na Chodsku odehrálo pohledné utkání, ve kterém jsme konečně dosáhli tři bodů. Mimo tři bodů a dobré nálady, si vezeme i řadu krvavých šrámů, což dnes bylo základem úspěchu - nic nevypustit! Prosadilo se útočné duo po krásných brankách a celý zápas jsme se mohli spolehnout na pevnou obranu. Teď se musíme připravit na Přeštice."



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
J. Straka [-] - P. Kadlec [-] , M. Šot [-] (24. D. Tumpach [-] ) , M. Buršík [-] (67. M. Hojda [-] ) , D. Lešek [-] (86. M. Vísner [-] ) , M. Lucák [-] , L. Bláha [-] , J. Kubr [-] , Z. Štěpán [-] , T. Korelus [-] , J. Šimůnek [-]

TJ Sušice
K. Gill [-] - M. Kalný [-] , J. Melka [-] , T. Fuchs [-] , O. Skrbek [-] - P. Hubáček [-] (89. J. Skuhra [-] ) , J. Szedmák [-] , J. Skála [-] , J. Králík [-] - M. Vrhel [-] , I. Varga [-]

ŽK: 11. M. Buršík , 57. D. Tumpach , 77. J. Kubr , 85. D. Lešek , 85. M. Lucák - 13. I. Varga , 78. J. Skála , 85. K. Gill .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - ŠLAJS Jakub, VOLF Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.