0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 13:30

16.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč doma podlehla Rokycanům


Branky


10. M. Blecha , 15. D. Kohout , 74. J. Abrt
0

Své první jarní utkání sehrály za sychravého jarního počasí také mužstva Zruče a Rokycan. Zruč chtěla doma bodovat, což jí ale po výborném týmovém výkonu překazila rokycanská rezerva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Standardní situace základem úspěchu

"Přes zimu jsme se zaměřili na standardní situace", hlásil hrdě po utkání trenér hostů, Peter Horváth. A měl proč, vždyť jeho tým šel do dvoubrankového vedení právě díky kvalitním signálům. V 10. minutě si na rohový kop kapitána Tobrmana na zadní tyči našel Jiří Abrt a prodloužil před branku, kde se i přes těsné bránění k hlavičce dostal Michal Blecha a kombinace těchto dvou poloplešatých borců přinesla hostům vedení. V 15. minutě nám navíc takticky výborně připravená rokycanská rezerva připravila neuvěřitelný gól. Rohový kop tentokrát Tobrman rozehrál po zemi. Balón si mezi nohama nechal projet Jakub Kořínek a vytvořil tím příležitost pro Marka Jedličku, který za vápnem zachoval klid a neservíroval míč před odkrytou branku nové tváři v hostujícím dresu, Danielu Kohoutovi, který měl již jednoduchou úlohu. Ve 22. druhé minutě musel ze hřiště odstoupit zručský Pechman, který si obnovil zranění, z kterého se celý podzim léčil. V ojedinělé šanci se poté objevil Karpíšek, ale kontaktní gól po špatném zpracování nevstřelil.

Rokycany dokráčely k výhře

Zruč své utkání přesunula z terénních důvodů na hřiště s umělou trávou, které se řadí mezi ty menší plácky. Ani znalost zdejších poměrů ale domácím nepomohla. V 55. minutě se po kličkované Jiřího Abrta dostal k míči Tobrman, který byl ve vápně sražen k zemi. K pokutovému kopu se postavil zkušený Abrt, jehož střelu k tyči ale vytěsnil mimo branku Václav Klik, čímž udržel svůj tým ve hře. Na 3:0 mohl upravit Marek Jedličkla, jehož rána ale skončila nad břevnem zručské svatyně. V 74. minutě už se hosté třetí branky dočkali. Abrt se zbavil dvou protihráčů a nahrál Marku Jedličkovi, jehož střela se od tyče odrazila opěk k nohám rokycanského středopolaře, který nesobecky vybídl ke skórování lépe postaveného Abrta, který nabídnutou šancí nepohrdl, a stanovil tak konečné skóre 0:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Ondřej Král, trenér domácích: "První jarní utkání, my jsme bohužel po dvou standardních situacích dostali dvě branky a brzy jsme prohrávali 0:2. Navíc se nám rozpadla sestava, takže jsem na zápas musel povolat mladé dorostence, někteří si i zahráli. Příští týden jedeme do Mýta, kde budeme muset zabodovat."

FC Rokycany B
Peter Horváth, trenér hostů: "Dneska bych chtěl vyzdvihnout náš kolektivní výkon. Kluci plnili vše, co jsme si v kabině řekli a soupeře do ničeho nepustili. Zaslouženě jsme vyhráli a kluky bych opravdu chtěl moc pochválit, toto byl jeden z nejlepších výkonů venku."



Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - M. Fryček [-] , D. Křen [-] , J. Lauko [-] , P. Karpíšek [-] , K. Kazda [-] (55. J. Trnka [-] ) , T. Kepka [-] , T. Valenta [-] (78. D. Mošna [-] ) , F. Korelus [-] (75. P. Řezáč [-] ) , O. Král [-] , M. Pechman [-] (22. J. Přibyl [-] )

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - L. Brož [-] (78. O. Havlíček [-] ) , T. Kroc [-] (89. T. Křikava [-] ) , J. Šafár [-] , M. Blecha [-] - D. Kohout [-] , J. Kořínek [-] , M. Jedlička [-] , V. Tobrman [-] - J. Abrt [-] (76. P. Pfeifer [-] ) , M. Trnka [-]

ŽK: 68. O. Král - 41. M. Jedlička , 66. V. Tobrman , 88. O. Havlíček .
Hráči zápasu: J. Lauko - J. Abrt .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠIMEK František - KŘÍŽ Lukáš, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.