2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek se po nezdaru z minulého kola vrací na vítěznou vlnu


Branky


0

Jednadvacáté kolo uzavřel zápas mezi Hrádkem a Chanovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnanou první půli zvládli lépe hrádečtí

Hrádečtí vstupovali do utkání v roli jasného favorita, Chanovice totiž prožívají menší výsledkovou krizi. Úvod utkání byl ale poměrně vyrovnaný, hrálo se především ve středu pole, kde hráči bojovali o každý centimetr. Na nějakou výraznější šanci čekali diváci až do 20. minuty a hned z toho byla úvodní branka zápasu. Na centr Milana Brabce si naskočil Jiří Brabec a pohotovou hlavičkou poslal Hrádek do vedení. Chanovice se ale nepoložily a snažily se rychle odpovědět. Vytvořily si menší tlak, ze kterého nakonec vyústila vyrovnávací branka. Po centru do vápna se k míči dostal Ondřej Skuhravý a pohotovou střelou vyrovnal na 1:1. Domácí si ale ještě do konce první půle vrátili vedení na svou stranu, ve 38. minutě převzal míč na hranici ofsajdu Milan Brabec, své sólo zakončil kličkou brankáři a zasunul míč do odkryté branky. Do konce prvního poločasu se už nic zajímavého nestalo, do kabin se tedy šlo za stavu 2:1.

Ve druhé půli se již skóre neměnilo

Druhý poločas byl poměrně opatrný. Hrádečtí kontrolovali hru a hlídali si své jednobrankové vedení. Hrálo se především ve středu pole, byl to spíše boj. Chanovice se snažily s nepříznivým výsledkem něco udělat, narážely ale na připravenou obranu Hrádku, která pracovala bezchybně. Domácí se nikam nehnali, trpělivě drželi míč a čekali na to, až se jim otevřou skulinky v soupeřově obraně. Jak čas postupoval, tak měli hosté čím dál tím méně času na vyrovnání, v jejich hře se začala objevovat nervozita a vytvářeli velké množství chyb. Skóre se ale už do konce zápasu neměnilo, Hrádek tedy porazil Chanovice 2:1 a stále se drží na druhém místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Tomáš Adamec: Velmi bojovné utkání. Podařilo se nám dostat do vedení, hosté nám ale hned vzápětí odpověděli. My jsme ale ještě do poločasu opět skórovali, což bylo asi rozhodující. Ve druhé půli jsme si hlídali vedení a soupeře jsme prakticky k ničemu nepustili.

TJ Pfeifer Chanovice
Miroslav Kašák: Zápas byl velmi vyrovnaný. Úvodní branky padly po chybách obou brankářů, domácí dali v závěru poločasu branku, které podle mého názoru předcházelo ofsajdové postavení. Řekl bych, že by zápasu slušela remíza.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - M. Brabec [-] , Z. Kodýdek [-] , J. Brabec [-] , V. Skála [-] , K. Mareš [-] - M. Kolář [-] (77. T. Harant [-] ) , A. Štěpán [-] - P. Franěk [-] , T. Matějka [-] , R. Holeček [-] (55. L. Šoural [-] ) -

TJ Pfeifer Chanovice
I. Hermanchak [-] - J. Polena [-] , D. Pavlovský [-] , J. Prýmas [-] , J. Šulc [-] - M. Šlehubr [-] , F. Ladman [-] , J. Petřík [-] , J. Šebek [-] , O. Skuhravý [-] (46. L. Rada [-] ) - M. Polena [-]

ŽK: 37. M. Kolář - 37. J. Šebek , 66. J. Petřík .
Hráči zápasu: V. Skála - M. Šlehubr .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - JÍROVEC Karel (N), KAŠÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.