1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měčín zvládl domácí utkání s nepříjemným soupeřem


Branky


0

Osmnácté kolo nabídlo i duel mezi Měčínem a Chanovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štampach poslal Měčín do vedení

Souboj dvou sousedů v tabulce sliboval zajímavou podívanou. Úvod utkání byl vyrovnaný, oba týmy hrály opatrně, nechtěly udělat nějak výraznější chybu. Po nevýrazné čtvrt hodině hry se konečně začaly dít věci. Do první větší šance se dostali hostující fotbalisté, ale v domácí brance vynikl František Jarolím. Ve 23. minutě zahrávali domácí rohový kop, míč do vápna poslal Lukáš Čejka a přesně našel hlavu Jakuba Štampacha, který zblízka překonal brankáře hostí. Měčín mohl zdvojnásobit své vedení, ve velké šanci byl kapitán Dušan Němec, který ale tváří v tvář brankáři neproměnil. Do konce první půle už se nic zajímavého neudálo, do kabin se tedy šlo za stavu 1:0.

Ve druhém poločase už branka nepadla

Do druhého poločasu vstoupili domácí fotbalisté velkým náporem, snažili se vstřelit uklidňující branku. Chanovice se pouze bránily a přihlížely útočným výpadům soupeře. Ve velkých šancích byl především Josef Benda, který byl dvakrát osamocený před brankářem, ale než stačil zakončit, tak mu míč ukopl obránce. Po úvodním tlaku Měčína se hra uklidnila, domácí v klidu kontrolovali těsné vedení a soupeře do žádné vyložené šance nepustili. Až deset minut před koncem se Chanovice nadechly k většímu náporu, žádnou vyloženou šanci si ale nevypracovaly. Měčín tedy nakonec uhájil těsné vítězství a i nadále drží krok s druhým Hrádkem.

 

 

Máme pro Vás žhavou novinku. Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný: Úroveň zápasu, Rozhodčího, Hráče utkání, hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec můžete každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Měčín
Evžen Veselý: Začátek zápasu byl opatrný z obou stran. První šanci měl soupeř, nás ale podržel brankář. Poté jsme díky brance po rohovém kopu šli do vedení a mohli jsme přidat ještě druhou branku, to se nám ale nepodařilo. Ve druhé půli jsme měli nápor, branku jsme ale nevstřelili. Soupeř ale také neskóroval, a tak jsme si odnesli tři body.

TJ Pfeifer Chanovice
Miroslav Kašák: V první půli jsme inkasovali po rohovém kopu, kde udělal chybu jeden z našich obránců. Druhá půle byla poměrně vyrovnaná, ve hře nás dlouho držel brankář, který zlikvidoval několik velkých příležitostí soupeře. Chtěl bych poděkovat soupeři za velmi čistou hru, hráli bez nějakých zbytečných faulů, byl to od nich skvělý a čestný výkon.



Sestavy


TJ Sokol Měčín
F. Jarolím [-] - P. Duchek [-] , J. Štampach [-] , D. Gajdušek [-] , M. Čejka [-] (37. J. Benda [-] ) - R. Kojan [-] , J. Klíma [-] , J. Duchek [-] (83. J. Vlček [-] ) , L. Čejka [-] - L. Drmola [-] , D. Němec [-] -

TJ Pfeifer Chanovice
I. Hermanchak [-] - J. Polena [-] , D. Pavlovský [-] , J. Prýmas [-] , J. Šulc [-] - M. Šlehubr [-] , O. Skuhravý [-] , J. Petřík [-] , J. Šebek [-] , F. Ladman [-] - P. Kocum [-] (51. L. Rada [-] )

ŽK: 15. J. Prýmas .
Hráči zápasu: J. Štampach - I. Hermanchak .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HUDEČEK Pavel - LIŠKUTÍN Antonín, DUSPIVA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.