3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Plzenec zvládl domácí zápas na jedničku


Branky


0

Šestnácté kolo mělo na programu i duel mezi Starým Plzencem a Spáleným Poříčím. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se po chybě soupeře dostali do rychlého vedení

Utkání dvou týmů ze druhé poloviny tabulky začali lépe domácí. Od úvodních minut byli aktivnějším týmem a tlačili svého soupeře na jeho polovinu. Hosté ze vzniklého tlaku začali chybovat a v 8. minutě se jim jedna chyba stala osudnou. Po zachycení rozehrávky soupeře šli domácí do rychlého protiútoku, který se ještě podařilo hráčům Poříčí ubránit, následnou malou domů ale špatně trefil brankář Martin Prantner a jeho odkop zachytil domácí Martin Houdek, který poslal míč do odkryté branky. Hosté byli po inkasované brance trochu zaskočeni, snažili se ale rychle odpovědět. Velkou šanci měli po rohovém kopu, hlavička jednoho ze spálenopoříčských hráčů ale skončila těsně nad brankou. Domácí měli v závěru poločasu ještě jednu příležitost, kterou ale nevyužili, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Plzenečtí si v závěru pojistili tři body

Druhý poločas byl od úvodních minut vyrovnaný, ale mírnou převahu měli opět domácí fotbalisté, kteří se snažili navýšit svůj náskok. Hosté ale dobře bránili a dlouho si tak drželi naději na případný zvrat nebo alespoň na dělbu bodů. Domácím se dlouho nedařilo rozhodnout, poštěstilo se jim až v 78. minutě, kdy využili zaváhání jednoho z obránců soupeře a z následného úniku zakončoval Tomáš Pata do prázdné branky. Definitivní tečku přidali plzenečtí o dvě minuty později, když se po rohovém kopu krásnou hlavičku prosadil Vitalij Drohobeckyj. Hosté se už na snížení nezmohli, a tak si Starý Plzenec odnáší tři body po jasné výhře 3:0 a posouvá se na osmou příčku.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec
Jiří Hudeček: Bylo to ostré a bojovné utkání. Od úvodních minut jsme byli lepším, fotbalovějším mužstvem, měli jsme mnoho šancí. Hosté hrozili pouze ze standartek. Myslím si, že jsme zaslouženě zvítězili.

TJ Sokol Spálené Poříčí
Václav Homolka: Hned v úvodu jsme udělali velkou chybu, ze které nám soupeř vstřelil rychlou branku, na kterou jsme chtěli rychle zareagovat, ale naše příležitosti jsme neproměnili. Ve druhé půli jsme opět po naší chybě inkasovali podruhé a hned na to jsme dostali třetí gól, takže nakonec z toho byl takto jasný výsledek.



Sestavy


SK Starý Plzenec
- M. Vykoupil [-] , J. Bláha [-] , M. Houdek [-] (46. V. Drohobeckyj [-] ) , S. Volín [-] , P. Staněk [-] , P. Brejcha [-] , O. Havlíček [-] , P. Houdek [-] , T. Fuja [-] , T. Pata [-] , V. Brejcha [-]

TJ Sokol Spálené Poříčí
M. Prantner [-] - T. Tofl [-] , J. Novák [-] (78. D. Šlajs [-] ) , M. Hofman [-] (51. J. Radda [-] ) , J. Šefl [-] , V. Novotný [-] , P. Roj [-] , J. Karas [-] , V. Homolka [-] , F. Brudna [-] , K. Kalista [-]

ŽK: 28. S. Volín , 35. M. Houdek , 74. V. Drohobeckyj - 5. V. Novotný , 90. F. Brudna .
Hráči zápasu: O. Havlíček , T. Pata .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.