2:3p.
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Plzenec dokázal otočit nepříznivý stav a zvítězit


Branky


0

V patnáctém kole přivítaly Chanovice na své půdě fotbalisty Starého Plzence.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté i přes velkou aktivitu dvakrát inkasovali

Chanovice vstupovaly do zápasu v roli mírného favorita, jenže opak byl pravdou. Hosté byli od úvodních minut aktivnějším týmem, svého soupeře herně přehrávali. Byli to ale domácí, kdo vstřelil úvodní branku zápasu. Ve 14. minutě se k míči dostal Václav Zoubek a na jeho přesnou střelu byl hostující brankář Milan Vykoupil krátký. Inkasovaná branka ale hráče Starého Plzence nepoložila a i nadále měli převahu nad svým soupeřem. Ze svého tlaku ale nedokázali vytvořit nějakou větší příležitost. Chanovice pozorně bránily a čekaly na chybu soupeře. Ta přišla minutu před koncem první půle, kdy využil chyby v rozehrávce soupeře Ondřej Skuhravý a svou přesnou střelou zajistil svému týmu dvoubrankové vedení. Do konce poločasu se již skóre neměnilo, do kabin šli spokojenější domácí.

Staroplzenecký comeback

Do druhé půle vlétli hostující fotbalisté s velkou chutí zvrátit nepříznivý stav zápasu a na jejich hře to bylo znát. Důležité bylo, že se jim podařilo hned ve 47. minutě vstřelit branku, na 2:1 snížil Jan Vyskočil. Tento moment hostující fotbalisty ještě více nabudil a na hřišti už bylo pouze jedno mužstvo. Chanovice se po zbytek zápasu pouze bránily a doufaly, že se jim podaří udržet těsný náskok. To se jim ale nepodařilo. V 71. minutě si centr z levé strany našel Tomáš Pata a s přehledem překonal brankáře domácích. Hosté se snažili do konce zápasu definitivně rozhodnout, to se jim ale nepodařilo. Na výsledku nic nezměnilo ani vyloučení hostujícího Tomáše Fujy, který viděl v 87. minutě druhou žlutou kartu. Utkání tedy musely rozhodnout pokutové kopy.

Starý Plzenec získal zaslouženě bod navíc

V penaltové loterii byli šťastnější hosté, kteří zvítězili v poměru 4:5 a připsali si tak zasloužený bod navíc. Starý Plzenec i přes vítězství stále zůstává na jedenácté příčce, má ale ještě zápas k dobru.



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Miroslav Kašák: Po celý zápas byli hosté lepším mužstvem. V první půli jsme dali dvě branky ze dvou střel, měli jsme štěstí. Po přestávce hosté zvýšili aktivitu a přehrávali nás. Zaslouženě vyrovnali a zvítězili na penalty.

SK Starý Plzenec
Zdeněk Ernest: Myslím si, že jsme byli po celý zápas lepší. V první půli jsme si nechali dát hloupé dvě branky, naštěstí jsme ale dokázali ve druhém poločase vyrovnat. Byla to taková klasická holomajzna.



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
I. Hermanchak [-] - D. Pavlovský [-] , J. Prýmas [-] , J. Šulc [-] - O. Skuhravý [-] (78. J. Polena [-] ) , O. Srb [-] , M. Šlehubr [-] , L. Rada [-] (55. J. Šebek [-] ) , V. Zoubek [-] - L. Černohorský [-] (38. F. Ladman [-] ) , M. Polena [-] -

SK Starý Plzenec
M. Vykoupil [-] - V. Drohobeckyj [-] , P. Staněk [-] , J. Vyskočil [-] (77. J. Loub [-] ) , P. Brejcha [-] , T. Kratschmer [-] , O. Havlíček [-] , P. Houdek [-] (75. T. Fuja [-] ) , M. Bláha [-] , T. Pata [-] , V. Brejcha [-]

ŽK: 44. D. Pavlovský - 60. P. Brejcha , 75. P. Staněk , 82. T. Fuja . ČK: 87. T. Fuja .
Hráči zápasu: T. Pata .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: Jakš Jan - PETRŽELKA František, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.