1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 14:00

29.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na branku se čekalo marně, pokutové kopy vychytal pro Rakovník Zach


Branky


0

Ve 29. kole divize přivítali fotbalisté Tatranu Rakovník čtvrtý tým soutěže Sokol Libiš. Hrál se zajímavý fotbal, kterému ale chyběly góly. Diváky tak nejvíce oslnil penaltový výkon domácího brankáře Radka Zacha, který v rozstřelu nejen gólům úspěšně čelil, ale navíc si i sám na jednu penaltu troufnul.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy mohly několikrát strhnout zápas na svoji stranu, ale proti byli oba brankáři. Hlavně domácí Zach byl klíčovou postavou zelenobílých. V průběhu zápasu chybtil čtyři vyložené šance, aby taktovku nepustil z ruky ani při penaltovém rozstřelu. Za domácí v základní pětici neproměnili  Vrána a Horník. Proměnili naopak  Verner, Houška a Gögh. Za stavu 3:3 mohli rozhdnout hosté z LIbiše, ale Zach robinsonádou udržel naději. Hned v prvním kole KO neproměnil Bittengel a tak čartoval opět Zach, který fantastickým zákrokem penaltu zneškodnil. Následně obě strany byly v exekuci úspěšné. V tu chvíli si vzal míč brankář Radek Zach a suverénně proměnil. Svůj výkon vyšperkoval pak další chycenou penaltou, což znamenalo nejen vítězství pro domácí zelenobíle, ale i záchranu divize pro další ročník.



Sestavy


TJ Tatran Rakovník
R. Zach [-] - K. Výborný [-] (68. A. Vrána [-] ) , J. Bredler [-] , G. Bittengel [-] , P. Vecka [-] - M. Verner [-] , J. Červenka [-] (46. P. Kučera [-] ) , T. Abrhám [-] (90. J. Horník [-] ) - S. Mařík [-] (79. M. Houška [-] ) , M. Lesniak [-] , M. Pidrman [-] (56. D. Gögh [-] )

TJ Sokol Libiš
J. Gabriel [-] - O. Kolísek [-] , P. Dušek [-] , J. Bezděk [-] , I. Baratynskyy [-] , J. Prieložný [-] , M. Houžvička [-] , T. Petr [-] , M. Řepka [-] (80. M. Šobr [-] ) , S. Honcharenko [-] , J. Škoda [-]

ŽK: 50. T. Abrhám - 73. M. Řepka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - ŠTĚRBA Martin, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.