Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

22.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezastaviltelný Kaňkovský zajistil Vilémovu skalp lídra


0

Vilémov - Fotbalisté Vilémova mají formu jako hrom a stoupají tabulkou divize skupiny B. Na domácím kolbišti se jim povedl husarský kousek, po třech trefách Karla Kaňkovského zdolali vedoucí celek Lovosic. Za hosty dokázal dvakrát kontrovat David Čížek, který ale porážku 2:3 neodvrátil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lovosice tvořily hru, ale gól nedaly

Do třetice všeho dobrého. Fotbalsitům z Vilémova se hned lépe dýchá, z konce tabulky se drápají nahoru a udrží si naději na záchranu v soutěži. Po výhře s Neratovicemi a v Litoměřicích si domácí bojovníci vyšplápli na vedoucí celek Lovosic. Ten přijel do Šluknovského výběžku v roli favorita, ale svou roli nedokázal naplnit. Dějství s pořadovým číslem jedna se odehrávalo v duchu převahy hostujícího celku, který se více tlačil do zakončení. V dresu Lovosic se představily i druholigové posily z FK Ústí. Všechny nebezpečné akce pochytala pozorná obrana Vilémova, s ostatním si poradili brankáři. To platilo až do 31. minut, kdy se gólman hostí dopustil chyby a Karel Kaňkovský se poprvé zapsal mezi střelce utkání. V závěru poločasu se ještě ukázal při trestném kopu lovosický Šraga, kterého vychytal Vaňak.

Fantom Kaňkovský zajistil Vilémovu pohodlný náskok, Čížek udělal ze zápasu drama

Brankář slavného jména držel domácí akcie vysoko i po změně stran. Hned v první minutě ostře vypálil Obrtlík, ale brankář Vaňak byl na svém místě. Běžela 51. minuta a skóre se měnilo podruhé. Po akci Helma na pravé straně se opět ocitl ve vyložené pozici kanonýr Kaňkovský a nemýlil se. Po střele Helma se znovu ukázali hosté, kteří ale nemohli přijít brankáři Vilémova na kobylku. Šraga hlavou těsně minul a Holubovu střelu k tyči Vaňak bravúrně zlividoval. Třetí úder domácího výběru přišel v 66. minutě, kdy Kaňkovský dokonal hattrick. Přesným centrem ho vybídl aktivně hrající Helm, který si připsal druhou asistenci.

S postupem času a nemoucností se prosadit vsadili hosté na riziko a nebyli daleko od toho, aby za to sklidili body. Neprůstřelnost Vaňaka trvala až do 86. minuty, kdy prolomil ledy David Čížek. Akci předcházel závar ve vápně, autor snížení byl ve správný okamžik na správném místě. Za dvě minuty už teklo domácím do bot, Čížek znovu trefil prostor branky a rázem bylo o co hrát. Nervy na uzdě neudržel na střídačce domácí Čuda, který dostal od rozhodčího červenou kartu. Velké šance Vilémova, kdy z rychlých kontrů mohli několikrát definitivně zlomit odpor soupeře nedopadli podle jejich představ, utkání se dohrálo a sto šedesát domácích diváků mohlo odcházet spokojených.



Ohlasy k zápasu


SK Vilémov
Vedoucí týmu Vilémova Libor Sklenář:: Šli jsme do zápasu s vědomím, že nemáme proti favoritovi co ztratit, zvláště když jsme viděli, že přijel ještě posílen o tři hráče z druholigového Ústí a nám chyběli tři borci. Hosté byli první půli lepší, ale nějaké výraznější šance si nedokázali vypracovat. Naopak my jsme využili jednoho zaváhání jejich gólmana. Ve druhé půli to hosté otevřeli, my dobře bránili a podnikali rychlé brejky, ze kterých jsme dali dvě branky a další dvě tutovky jsme ještě zahodili. Závěr byl dramatický až infarktový. Hosté během dvou minut snížili na rozdíl jedné branky a byli na koni. My jsme si však již zkušeně všechny tři body pohlídali. Pro hosty, kteří nás zřejmě trochu podcenili, to bylo obrovské zklamání, pro nás naopak velká vzpruha do dalších bojů o záchranu.




Sestavy


SK Vilémov
J. Ondrka [-] (19. M. Vaňák [-] ) - V. Jirchář [-] , T. Jägr [-] , J. Čuda [-] (46. M. Soukup [-] ) , K. Kaňkovský [-] (92. P. Jantač [-] ) , V. Helm [-] , V. Jindřich [-] , M. Čonka [-] (75. J. Ruszó [-] ) , J. Krasnický [-] , M. Hnízdo [-] , A. Vavroušek [-]

ASK Lovosice
F. Marek [-] - P. Stejskal [-] (70. T. Bubeníček [-] ) , M. Obrtlík [-] - P. Šalda [-] (72. D. Čížek [-] ) , J. Králík [-] , V. Schön [-] , A. Holub [-] (72. K. Kratochvíl [-] ) , D. Šraga [-] - M. Faust [-] (55. M. Kočí [-] ) , J. Svátek [-] , P. Výborný [-] (72. M. Svoboda [-] ) -

ŽK: 44. V. Jindřich , 51. M. Čonka , 51. K. Kaňkovský , 69. J. Krasnický - 36. P. Šalda , 66. F. Marek , 66. P. Stejskal , 75. M. Svoboda . ČK: 70. J. Čuda .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Duchoň Ivo - MATĚJČEK Milan, HASÍKOVÁ Marika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.