1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

18.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vilémov si připsal první jarní body, hrdinou se stal Karel Kaňkovský


Branky


0

Poprvé se představili vilémovští borci na jaře domácí půdě a chtěli samozřejmě plně bodovat po dvou nešťastných výsledcích resp. prohrách v úvodních dvou kolech na hřišti soupeřů. Hosté nebyli vůbec špatným celkem a měli trošičku více ze hry skoro po celý zápas. Domácí však vytěžili z minima maximum a dovedli své vedení z šesté minuty dotáhnout nakonec až do závěrečného hvizdu výborného hlavního sudího. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Vilémov
skvilemov.cz (oficiální internetové stránky): „Domácí borci dokázali i přesto, že jim ke konci docházely síly, dotáhnout tento zápas do vítězného konce a to se cení. Škoda zbytečné prohry minulý týden v Chomutově, mohlo to být s postavením v tabulce mnohem veselejší. Zbývá však ještě 12 utkání, takže je ve hře 36 bodů a není třeba házet flintu do žita. Zápasu přihlížela pěkná divácká kulisa a k dobré atmosféře přispěl i nestranný výkon všech rozhodčích.“




Sestavy


SK Vilémov
M. Vaňák [-] - J. Krasnický [-] , T. Jägr [-] , A. Vavroušek [-] , Z. Buryánek [-] (80. M. Čonka [-] ) , V. Helm [-] , V. Jindřich [-] , M. Hnízdo [-] (64. M. Soukup [-] ) , V. Jirchář [-] , K. Kaňkovský [-] , J. Ruszó [-] (89. P. Jantač [-] )

SK Horní Měcholupy
M. Bébr [-] - - D. Baran [-] , M. Borek [-] , T. Vejr [-] , J. Klír [-] (69. V. Karvánek [-] ) , T. Chlumecký [-] , J. Řezníček [-] , M. Čech [-] , J. Markuzi [-] , O. Vágner [-] , D. Hájek [-]

Hráči zápasu: K. Kaňkovský , J. Ruszó .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Leška Martin - ŠTEFAN Michal, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.